Site icon evrytanikospalmos.gr

Αγωνιστικές Κινήσεις Εκπαιδευτικών: Ποιο είναι το πραγματικό σκάνδαλο με τη Cisco;

Για το σκάνδαλο της τηλεκπαίδευσης τοποθετούνται οι Αγωνιστικές Κινήσεις Εκπαιδευτικών. Χαρακτηριστικά αναφέρουν μεταξύ άλλων:

«Μπόλικη φασαρία σηκώθηκε για το σκάνδαλο με το webex, τη Cisco και το Υπουργείο. Το δωρεάν δεν ήταν δωρεάν, η Cisco συγκεντρώνει δεδομένα μιας ολόκληρης κοινωνίας. Όπως, δηλαδή, κάνει πάντα το κεφάλαιο – πάντα κρατικοδίαιτο, πάντα παρασιτικό-, με την ευγενική χορηγία του πολιτικού του προσωπικού.

Όλη αυτή η σκόνη χρησιμοποιήθηκε και για έναν ύπουλο σκοπό: Να κρυφτεί το απείρως πιο μεγάλο πραγματικό σκάνδαλο: Το σκάνδαλο της ταξικής επίθεσης της τηλε-«εκπαίδευσης». Γιατί, ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΙΝΑΙ:

Ολο ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑΝ τα κόμματα της «αντιπολίτευσης» ούτε ασφαλώς οι Ομοσπονδίες που έχουν διαλύσει το κίνημα – οι ΟΛΜΕ και ΔΟΕ. Πώς να το δουν άραγε αυτοί που αποτέλεσαν το υπάκουο επικουρικό προσωπικό στην κυβερνητική αθλιότητα να νομιμοποιήσει την τηλε-«εκπαίδευση» ως μια εκπαιδευτική διαδικασία, ακόμα κι αν κλαψούριζαν ότι «δεν μπορεί να υποκαταστήσει τη ζωντανή διδασκαλία»!Πώς να δουν το πραγματικό μεγάλο σκάνδαλο της νομιμοποίησης των ανισοτήτων και των αποκλεισμών (μέσω της τηλε-«εκπαίδευσης») αυτοί που ήταν συμμέτοχοι στην εφαρμογή του;»

Exit mobile version