Βραδιά κεφιού με εγκαίνια στην Καρίτσα

0
1863

Το παλιό καφενείο του χωριού μεταμορφώθηκε σε εντευκτήριο


Η μικρή γραφική πλατεία της Καρίτσας γέμισε με ζωή, σε μια υπέροχη βραδιά που διοργάνωσαν οι Καριτσιώτες με πολύ μεράκι και αγάπη για το χωριό τους.

Το Σάββατο 19 Αυγούστου πραγματοποιήθηκαν στην πλατεία του χωριού, παρουσία πολλών συγχωριανών και φίλων της Καρίτσας, τα εγκαίνια του νέου εντευκτηρίου. Ο νέος χώρος δημιουργήθηκε με την ανακαίνιση του παλιού καφενείου του χωριού, μετά από τη δωρεά του από τον Ελληνοαμερικάνο Καριτσιώτη  κ.Νίκο Μπακατσιά και την στήριξη του Συλλόγου Καριτσιωτών. Καθ’όλη την διάρκεια των εργασιών της μεταμόρφωσης του παλιού καφενείου του χωριού, πολύ σημαντική ήταν η συμβολή στις εργασίες του Αντιπροέδρου Βασίλη Κατσιγιάννη.
Ο χώρος μπορεί να φιλοξενήσει πολλές εκδηλώσεις που θα λαμβάνουν χώρα στο χωριό, και αν και εντευκτήριο έδειξε ότι θα είναι φιλόξενο και σε φίλους εκτός από τα μέλη. Η χορηγία της ανακατασκευής έγινε από τον επιχειρηματία Καριτσώτη κ. Δημήτρη Μπουγιουκλή.

Ξεχωριστή αναφορά αξίζει στον Ανδρέα Δημόπουλο αλλά και στις κυρίες του χωριού, που ετοίμασαν τα υπέροχα εδέσματα και τις πίτες της γιορτής που ακολούθησε.