Συναντήθηκαν την περασμένη εβδομάδα στο Καρπενήσι, ο πρόεδρος, ο γραμματέας και ο έφορος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Διασωστικού Σώματος Ευρυτανίας, με την πρόεδρο του συλλόγου Ευρυτάνων “Velouchi”, κ.Laura Nixon, τον κ.Tom Nixon, τον αντιπρόεδρο κ.Jimmy Chulkas και μέλη από το παράρτημα της νεολαίας του συλλόγου.

Στη συνάντηση, ύστερα από εκτενή συζήτηση, πραγματοποιήθηκε και παρουσίαση της δράσης της ομάδας, για την εθελοντική βοήθεια που προσφέρει στους κατοίκους αλλά και στους επισκέπτες της περιοχής όταν χρειάζεται.

Τα μέλη από το ‘Velouchi’ ενημέρωσαν το ΔΣ του σωματείου ότι αποφάσισαν να επικεντρώσουν τις προσπάθειές τους στην υποστήριξη των έργων της ομάδας διάσωσης της Ευρυτανίας. Έτσι το Φεβρουάριο που πέρασε, η νεολαία διοργάνωσε Ελληνική βραδιά στο Charlotte της Βόρειας Καρολίνα, προκειμένου να μαζευτούν χρήματα για να ενισχυθεί οικονομικά η ομάδα.

Το ποσό που συγκεντρώθηκε ήταν 500€, το οποίο παραδόθηκε την ημέρα της συνάντησης στα μέλη του ΔΣ του σωματείου διάσωσης, στο Καρπενήσι.

Τα μέλη του ΔΣ αφού ευχαρίστησαν τους ομογενείς Ευρυτάνες για την βοήθεια αυτή, ανέφεραν ότι τα χρήματα αυτά θα μείνουν στο ταμείο του σωματείου, με σκοπό την αγορά διασωστικού αυτοκινήτου το οποίο είναι απαραίτητο για τις ανάγκες της ομάδας δράσης. Τέλος, όλα τα μέλη του διασωστικού σώματος Ευρυτανίας ευχαριστούν όλους τους ομογενείς Ευρυτάνες που κατά καιρούς έχουν βοηθήσει και βοηθούν συλλογικά ή ατομικά το εθελοντικό έργο της ομάδας.