Site icon evrytanikospalmos.gr

Κατερίνα Μπατζελή: «Σε αυτοδιοικητικό και πολιτικό αποπροσανατολισμό βρίσκεται η Περιφερειακή Αρχή της Στερεάς Ελλάδας»

Την αντίδρασή τους εκφράζουν τα μέλη της παράταξης «Πατρίδα μας η Στερεά», για τους χειρισμούς της περιφερειακής αρχής, στο θέμα των Θερμοπυλών. Η επικεφαλής της παράταξης κα Κατερίνα Μπατζελή εκφράζοντας τα  μέλη της παράταξης, κκ Νίκο Μπέτσιο, Μπάμπη Φάκο, Κώστα Σωτηρόπουλο, Μάνο Γέμελο, Τάσο Βελισσαρίου, μετά τις πρόσφατες εξελίξεις και τα θέματα που έθεσαν στην Οικονομική Επιτροπή δήλωσε:

«Σε αυτοδιοικητικό  και πολιτικό  αποπροσανατολισμό βρίσκεται η Περιφερειακή Αρχή της Στερεάς Ελλάδας. Δεν είναι στο DNA της πλειοψηφούσας περιφερειακής παράταξης, της Περιφερειακής Αρχής, να αντιμετωπίσει με συνολική και συλλογική πολιτική, κοινωνικές και αναπτυξιακές πολιτικές. Αναρωτιόμαστε δε, για την Δομή Προσφύγων στις Θερμοπύλες για ποια αναδασωτέα περιοχή αντιδρούν όταν εδώ και χρόνια η συνέχεια της σημερινής ΠΑ «έγραψε» βασικό Νόμο για απαγόρευση οικιστικής δραστηριότητας γύρω από περιοχή Ιαματικών Πηγών».

«Σε σημαντικές κοινωνικές πολιτικές, στήριξης των μικρομεσαίων  στρωμάτων, ασφάλειας των πολιτών και έργων ουσίας, δείχνουν τις πραγματικές επιλογές τους, όπως:

Κλείνοντας, είμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας και δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε τον αποτελεσματικό, εποικοδομητικό, συνθετικό  και ελεκτικό μας ρόλο.»

Exit mobile version