Site icon evrytanikospalmos.gr

Με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αγράφων

Το συντομότερο δυνατό το ελικοδρόμιο στην Παλαιοκατούνα

Μετά από προγραμματισμένο εδώ και αρκετό καιρό ραντεβού, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Ιουλίου, η συνάντησή του Δημάρχου Αγράφων Αλέξη Καρδαμπίκη, με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστο Στυλιανίδη.

Για τη συνάντηση αυτή που είχε κύριο θέμα το ελικοδρόμιο στην Παλαιοκατούνα, ανέφερε ο Δήμαρχος Αγράφων:

«Στη συνάντησε αυτή είχα την ευκαιρία να ενημερώσω και κατόπιν να συζητήσουμε με τον κ. Στυλιανίδη, την εξέλιξη κ χρηματοδότηση της πρότασης- αιτήματος του Δήμου Αγράφων για τη δημιουργία ελικοδρομίου αλλά και τα επόμενα βήματα κατασκευής του.
Ο Δήμος Αγράφων έχει υποδείξει το χώρο στην Παλαιοκατούνα ο οποίος είναι κατάλληλος ενώ έχει δοθεί και η έγκριση από την Πολιτική Αεροπορία.
Ο Υπουργός ενστερνίστηκε την αναγκαιότητα του δίκαιου αιτήματος μας για τη δημιουργία ελικοδρομίου, αφού αφορά έναν απομακρυσμένο κ δυσπρόσιτο Δήμο όπως ο δικός μας το οποίο θα εξυπηρετεί όλες τις έκτακτες ανάγκες.
Επίσης η δημιουργία του ελικοδρομίου, εντάσσεται στο πρόσφατα ανακοινωθέν πρόγραμμα ελικοδιακομιδών με βάση την Πάτρα και τα Γιάννενα όπως ήδη έχει ανακοινώσει ο Πρωθυπουργός.
Ο κ. Στυλιανίδης με διαβεβαίωσε ότι θα είναι αρωγός στο αίτημά μας και θα προβεί σε άμεσες ενέργειες για τη συντομότερη διεκπεραίωση αυτού του ζωτικής σημασίας έργου για τα Άγραφα».

Exit mobile version