Ξεκινάει σήμερα Σάββατο 30 Ιουνίου 2018 το 22ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Καρπενησίου – 16ος Διεθνής Διαγωνισμός Χορωδιών “ANTONIO VIVALDI”

0
29821
Φωτο αρχείου. Χορωδοί από το Ισραήλ στη περίφημη παρέλαση στη Ζηνοπούλου

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο 30/6/2018 Καρπενήσι (Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου)

Το Σάββατο τα διεθνή δρώμενα International AV Choral Events GREECE περιλαμβάνουν τρεις βασικές δράσεις.

 • Η πρώτη δράση διοργανώνεται στο διάστημα 17.30 – 18.30 στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου και αφορά τον 16ο Διεθνή Διαγωνισμό Χορωδιών «Antonio Vivaldi», στον οποίο συμμετέχουν δυο χορωδίες από την Βουλγαρία και την Ελλάδα.
 • Η δεύτερη δράση διοργανώνεται στο διάστημα 19.00 – 22.00 στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου και αφορά το 22ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Καρπενησίου, στο οποίο συμμετέχουν την ημέρα αυτή έξι χορωδίες από Ελλάδα, Κύπρο και Ρουμανία.
 • Η τρίτη δράση διοργανώνεται μετά το πέρας του Φεστιβάλ και αφορά το Γκαλά των Χορωδιών του Σαββάτου, στο οποίο συμμετέχουν όσες χορωδίες έχουν εκφράσει έγκαιρα το ενδιαφέρον τους.

Κυριακή 1/7/2018 Καρπενήσι (River Art – Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου)

Την Κυριακή τα διεθνή δρώμενα International AV Choral Events GREECE περιλαμβάνουν πέντε βασικές δράσεις.

 • Η πρώτη δράση διοργανώνεται στο διάστημα 11.00 – 12.15 στην Κεντρική Πλατεία Καρπενησίου και αφορά την Παρέλαση των Χορωδιών.
 • Η δεύτερη δράση θα ξεκινήσει περίπου στης 12.30 στο River Art Café όπου θα πραγματοποιηθεί Ανοιχτή Συναυλία του Φεστιβάλ.
 • Η τρίτη δράση διοργανώνεται στο διάστημα 17.30 – 18.30 στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου και αφορά τον 16ο Διεθνή Διαγωνισμό Χορωδιών «Antonio Vivaldi», στον οποίο συμμετέχουν χορωδίες από την Ρουμανία.
 • Η τέταρτη δράση διοργανώνεται στο διάστημα 19.00 – 22.00 στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου και αφορά το 22ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Καρπενησίου, στο οποίο συμμετέχουν έξι χορωδίες από Ελλάδα, Βουλγαρία και Ισραήλ.
 • Τέλος, η πέμπτη δράση διοργανώνεται μετά το πέρας του Φεστιβάλ και αφορά το Γκαλά των Χορωδιών της Κυριακής, στο οποίο συμμετέχουν αποκλειστικά όσες χορωδίες έχουν εκφράσει εγκαίρως το ενδιαφέρον τους.

Δευτέρα 2/7/2018 Καρπενήσι (River Art – Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου)

Τη Δευτέρα τα διεθνή δρώμενα International AV Choral Events GREECE περιλαμβάνουν τρεις βασικές δράσεις.

 • Η πρώτη δράση θα ξεκινήσει περίπου στης 12.30 στο River Art Café – Restaurant και αφορά την δεύτερη Ανοιχτή Συναυλία του Φεστιβάλ στο River Art.
 • Η δεύτερη δράση διοργανώνεται στο διάστημα 17.30 – 18.00 στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου και αφορά τον 16ο Διεθνή Διαγωνισμό Χορωδιών «Antonio Vivaldi» με χορωδίες από το Ισραήλ.
 • Η τρίτη δράση διοργανώνεται στο διάστημα 19.00 – 22.00 στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου και αφορά το 22ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Καρπενησίου, στο οποίο συμμετέχουν έξι χορωδίες από Ελλάδα, Ισραήλ και Βουλγαρία. Στη δράση αυτή θα ανακοινωθούν τα τελικά αποτελέσματα του διαγωνισμού και θα γίνει η απονομή των μεταλλίων.

Τρίτη 3/7/2018 Καρπενήσι (Ι.Ν. Παναγίας)

Την Τρίτη τα διεθνή δρώμενα International AV Choral Events GREECE περιλαμβάνουν την ανοιχτή Θρησκευτική Συναυλία η οποία διοργανώνεται στο διάστημα 19.30 – 21.30 στον Ιερό Ναό Γενέσιον της Θεοτόκου Καρπενησίου.

Στη συναυλία αυτή συμμετέχουν χορωδίες από Ρουμανία και Βουλγαρία, ενώ θα ψάλλει ο Διευθυντής της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών κ. αρχιμανδρίτης Ειρηναίος Νάκος.