ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

0
38734

Ο μήνας Σεπτέμβριος  θα έχει δράση, απογοητεύσεις, ψευδαισθήσεις, δυναμισμό, σταθεροποιήσεις, έρωτες, εξαπατήσεις, ρομαντισμό.

Ο Ερμής  έχει ήδη γυρίσει , φαινομενικά,  ανάδρομος  από 14/8/17  και θα ορθοδρομήσει στις 7/9/17. Μέσα σ’ αυτό το διάστημα αποφύγετε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις , να κάνετε νέα ξεκινήματα, αγοραπωλησίες ακινήτων,    αυτοκινήτων, ηλεκτρονικών υπολογιστών κ.τ.λ  γιατί με τον ανάδρομο Ερμή ότι κάνουμε δεν έχει διάρκεια.

ΚΡΙΟΣ

Αυτός ο μήνας θα είναι αρκετά δημιουργικός για σας . Ευνοούνται νέα πρωτοποριακά ξεκινήματα, θα νοιώθετε αρκετά δυναμικοί , θα έχετε τη δυνατότητα να σταθεροποιήσετε υποθέσεις σας . Κάποιοι μπορεί να ταξιδέψετε στο εξωτερικό. Σχέσεις που θα δημιουργηθούν αυτό το μήνα θα έχουν διάρκεια και σταθερότητα. Με το γάμο σας και τις συνεργασίες  προσέξτε  να μην είστε απόλυτοι  και απαιτητικοί. Καλό θα είναι να διαβάζετε και τα ψιλά γράμματα σε ότι υπογράφετε για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων.

ΤΑΥΡΟΣ

Ευνοούνται καινούριες γνωριμίες  που θα χαρακτηρίζονται από ελευθερία και ανεξαρτησία,  μέσα από το φιλικό περιβάλλον  με άτομα εκκεντρικά κι ανεξάρτητα. Μην επενδύετε συναισθηματικά σ’ αυτές τις σχέσεις γιατί μπορεί ν’ απογοητευθείτε. Κάποιες δυσκολίες μπορεί ν’ αντιμετωπίσετε με τα παιδιά σας . Στην καθημερινότητα προσέξτε τα ξαφνικά κι απρόοπτα γεγονότα με σχέσεις και συνεργασίες. Με γονείς και φίλους πιθανόν να προκύψουν κάποιες εντάσεις  και να ειπωθούν λόγια που θα σας πληγώσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολλές μετακινήσεις θα έχετε αυτόν  τον  μήνα , θα είστε αρκετά δραστήριοι,  με καινούριες  ιδέες,  τις οποίες μπορείτε ν’ αξιοποιήσετε  μέσα σε ομάδες, συλλόγους η να συνεργαστείτε με φίλους. Κάποιες απογοητεύσεις στα επαγγελματικά σας, με άτομα εξουσίας  η μέσα στην οικογένεια δεν θα λείψουν , καθώς και η τάση να ειπωθούν ψέματα εκατέρωθεν. Προσέξτε την υγεία ηλικιωμένων ατόμων μέσα στο σπίτι. Μην είστε πολύ σκληροί και αυστηροί με τον/την σύντροφο και πείτε λόγια που θα μετανιώσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα είστε ιδιαίτερα δραστήριοι και  δημιουργικοί αυτόν τον μήνα. Θα έχετε αρκετή αυτοπεποίθηση σε σχέση με τα επαγγελματικά σας  όπου μπορείτε να κάνετε καινούρια πράγματα σε σχέση με το διαδίκτυο η το εξωτερικό και να έχετε οικονομικό όφελος. Να είστε επιφυλακτικοί με ότι ακούτε, με ότι υπογράφετε και με νομικά θέματα , όπου ελλοχεύει ο κίνδυνος της παραπλάνησης και της εξαπάτησης.

ΛΕΩΝ

Ευνοούνται  τα ταξίδια στο εξωτερικό, οι συναναστροφές  και οι επενδύσεις  με ξένους. Πιθανόν να προκύψει και κάποια ερωτική σχέση με άτομο από άλλο μέρος. Θα προσέχετε πολύ με τα οικονομικά σας που σχετίζονται με άλλους ( εφορία- Τράπεζες κ.λ.π.)  γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος της εξαπάτησης η της παραπλάνησης. Καλός μήνας για να σταθεροποιήσετε ερωτικές σχέσεις, αν και μπορεί να πάρετε κάποια  απογοήτευση.  Κάποιες επιπλέον υποχρεώσεις  πιθανόν να προκύψουν  με τα παιδιά η να έρθετε σε αντιπαράθεση μαζί τους  για οικονομικά θέματα. Μπορεί  να είστε υπερβολικά απαιτητικοί με τ’  αδέλφια σας και να έρθετε σε ρήξη. Αν εκκρεμούν κληρονομικά θέματα προσέξτε γιατί οι άλλοι ίσως κινηθούν κρυφά και εν αγνοία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στις αρχές του μήνα θα  νοιώθετε λίγο εγκλωβισμένοι για να δράσετε  αλλά μετά τις 7/8/17 μπορείτε ν’ ασχοληθείτε με  τα  οικονομικά, τα  κληρονομικά  αλλά  και τα ερωτικά σας θέματα. Θα είστε αρκετά δημιουργικοί και δραστήριοι, αλλά να προσέχετε τι υπογράφετε, να διαβάζετε τα ψιλά γράμματα και να μην δείχνετε τυφλή εμπιστοσύνη σε συνεργάτες και γενικά στους άλλους. Τα ψέματα και οι εξαπατήσεις στα θέματα των οικονομικών θα σας απασχολήσουν. Κάποιοι   μπορεί ν’ απογοητευθείτε από την/τον σύντροφο και κάποιοι να ερωτευθείτε.

ΖΥΓΟΣ

Αρκετά δραστήριοι θα είστε αυτόν τον μήνα μέσα σε ομάδες, συλλόγους και το φιλικό σας περιβάλλον. Πιθανόν να προκύψει και κάποια ερωτική σχέση μέσα από το συγγενικό σας περιβάλλον. Σε θέματα καθημερινότητας προσέξτε το παρασκήνιο, το οποίο  θα φανερωθεί όταν ο Ήλιος θα πάει στον ζώδιό σας. Να φροντίζετε λίγο περισσότερο  τα ηλικιωμένα άτομα της οικογένειά σας. Μπορείτε ν’ ασχοληθείτε με πνευματικές δραστηριότητες και με τον εσωτερικό σας κόσμο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα έχετε την ανάγκη ν’ ασχοληθείτε με τα κοινά ,να προτείνετε νέες ιδέες και να πετύχετε τους στόχους σας , θα πρέπει όμως να συνεργαστείτε με τους άλλους . Η σεξουαλικότητα σας θα είναι ιδιαίτερα εμφανής. Οι σχέσεις που δημιουργούνται αυτόν τον μήνα χαρακτηρίζονται από ελευθερία, ανεξαρτησία και αποφυγή από οποιαδήποτε δέσμευση. Οι απογοητεύσεις και οι εξαπατήσεις σε θέματα ερωτικά είναι πολύ πιθανές. Ευνοούνται τα οικονομικά σας και οι συναλλαγές σας με ανωτέρους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλός αυτός ο μήνας για επαγγελματικές αλλαγές , πάντα όμως με σύνεση , να μην σας παρασύρει ο αυθορμητισμός και η βιασύνη γιατί εγκυμονούν και κίνδυνοι παραπλάνησης . Πιθανόν να προκύψει ερωτική σχέση μέσα από τον χώρο της εργασίας. Τα οικονομικά σας  ευνοούνται και ίσως να πάρετε κάποια χρήματα από το εξωτερικό η από κάποια νομική σας υπόθεση. Προσέξτε την υγεία σας γιατί οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι περισσότερες απ’ όσες μπορείτε ν’ αντέξετε κι αυτό σας κάνει να νοιώθετε αδύναμοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

Οι αλλαγές σε σας εντοπίζονται στον τομέα της ακίνητης περιουσίας και των οικονομικών σας. Όποιες αλλαγές κι αν κάνετε θα πρέπει να προσέχετε τι υπογράφετε γιατί θα είστε βιαστικοί, παρορμητικοί και μπορεί να εξαπατηθείτε. Θα έχετε πολύ αυτοπεποίθηση και θα θέλετε να επιβάλετε τις απόψεις σας. Μπορεί ν’ αναλάβετε πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις και να νοιώθετε κουρασμένοι. Στα επαγγελματικά και σε θέματα που έχουν σχέση με την πατρική σας οικογένεια θα πρέπει να συνεργαστείτε κι όχι να επιβάλλετε τις απόψεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολλές μετακινήσεις και συζητήσεις  πιθανόν να έχετε για θέματα οικονομικά που σχετίζονται με άλλους, (κληρονομικά- δάνεια- εφορία). Κάποια ξαφνική σχέση η συνεργασία μπορεί να προκύψει και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί ίσως να εξαπατηθείτε οικονομικά. Ευνοούνται οι συνεργασίες με ομάδες-συλλόγους-φίλους , αλλά πιθανόν ν’ αναλάβετε πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες  κι αυτό να σας κουράσει και να σας αποδυναμώσει. Μην είστε απόλυτοι με τις ιδέες σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Μπορεί να πάρετε χρήματα ξαφνικά από εκεί που δεν το περιμένετε. Προσέξτε μόνο να μην ξοδέψετε ασυλλόγιστα χρήματα γιατί μπορεί να βρεθούν κάποιοι επιτήδειοι και να σας ξεγελάσουν , δεν θέλετε και πολύ εσείς. Σταθεροποιούνται  κάποιες συνεργασίες σας και κάτι καλό υπάρχει στα επαγγελματικά σας. Αν σκέφτεστε ν’ αλλάξετε δουλειά πιθανόν ν’ αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες με άτομα εξουσίας. Με  τα οικονομικά σας  να μην κάνετε επιπολαιότητες .

Να διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας όσοι τον γνωρίζετε…