evrytanikospalmos.gr

Πνεύμα των Χριστουγέννων στο Καρπενήσι

Οι βραβεύσεις μαθητών και τιμητικά βραβεία για το 2022

Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου η εκδήλωση «Το Πνεύμα των Χριστουγέννων» στα πλαίσια των φετινώνΓιορτών Χειμώνα. Η βραδιά ήταν ξεχωριστή, γιατί εκτός από την βράβευση των μαθητών των Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου Καρπενησίου, ήταν αφιερωμένη και σε συνανθρώπους μας, που πρόσφεραν με τον δικό τους τρόπο στο Καρπενήσι, καθώς επίσης ξεχώρισαν για την προσπάθεια και την δράση τους.

Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 20:15 μ.μ., ενώ ο χώρος ήταν κατάμεστος από κόσμο. Την παρουσίαση ξεκίνησε η Έλενα Σαξιαμπάνη, ενώ ακολούθησε βίντεο για τα έργα, τις εκδηλώσεις και τη δράση του Δήμου Καρπενησίου το 2022, ακολούθησε ομιλία του Δημάρχου Καρπενησίου κ. Νικόλαου Σουλιώτη που μίλησε για τους στόχους της χρονιάς που φεύγει που πραγματοποιήθηκαν, αλλά και για τους καινούριους και στη συνέχεια έγιναν οι βραβεύσεις των αριστούχων μαθητών των Γυμνασίων και των Λυκείων του Δήμου Καρπενησίου, ενώ σε διαφορετική εκδήλωση θα πραγματοποιηθούν οι βραβεύσεις των αριστούχων μαθητών της Φουρνάς.

Επιπλέον, τιμητικά βραβεία ευγνωμοσύνης απονεμήθηκαν στον Ευρυτάνα Παραολυμπιονίκη  Χρήστο Ταμπαξή για την προσφορά του στον αθλητισμό. Μια ιδιαίτερη στιγμή της εκδήλωσης, για την προσφορά του στον αθλητισμό, τη δύναμη ψυχής αλλά και για τα μαθήματα αγάπης για τη ζωή. Επίσης στον Παναγιώτη Γιαννιώτη για τη βοήθειά του στην διοργάνωση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Βέλγικων Ποιμενικών FMBB 2022, καθώς και στην Ένωση Ευρυτάνων Αμερικής «ΤΟ ΒΕΛΟΥΧΙ», για την προσφορά και την στήριξή τους στον Δήμο Καρπενησίου, το βραβείο της οποίας παρέλαβαν εκπρόσωποί της. Το βράδυ τελείωσε με ένα μουσικό Χριστουγεννιάτικο ταξίδι από την Φιλαρμονική του Δήμου Καρπενησίου, υπό την καθοδήγηση της μαέστρου Ευαγγελίας Βάρσου!

Στην  εκδήλωση παρευρέθηκαν και παρέδωσαν στους τιμώμενους τις τιμητικές διακρίσεις επίσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αριστείδης Τασιός, ο Βουλευτής Ευρυτανίας Κ. Κοντογεώργος, η Περιφερειακή Σύμβουλος Κατερίνα Καλαντζή, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου, Χρήστος Γενιτσαρόπουλος,  Γεωργία Γκαρίλα, Εύη Κονιαβίτη, Γιάννης Σβερώνης, Δημήτρης Κεραμάρης, ο Μητροπολίτης Καρπενησίου κ. κ. Γεώργιος, η Πρόεδρος της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ κ. Κωνσταντία Τσιουγκρή, ο Πρόεδρος του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων κ. Κλεομένης Λάππας.

Exit mobile version