Site icon evrytanikospalmos.gr

Ποια είναι τα κατάλληλα χρυσά κοσμήματα βάσει των χρωμάτων σας

Μέχρι τώρα έχουμε μάθει, ότι για να βρούμε το κατάλληλο χρώμα για τα μαλλιά μας, πρέπει να γνωρίζουμε τον υποτόνο της επιδερμίδας μας. Αυτός όμως ο τόνος μπορεί να μας βοηθήσει να επιλέξουμε τα ιδανικά χρυσά κοσμήματα, που θα μας αναδείξουν πραγματικά. Το να επιλέξει κανείς τα σωστά κοσμήματα για να αναδείξει το ντύσιμό του μπορεί να είναι δύσκολη υπόθεση. Παρόλα αυτά έχοντας ως γνώμονα τον τόνο της επιδερμίδας και το σχήμα του προσώπου, μπορεί να βρει κανείς κοσμήματα, που θα λειτουργήσουν πραγματικά κολακευτικά προς την εμφάνισή σας.

  1. Βρείτε πρώτα ποιος είναι ο τόνος σας

Υπάρχουν 3 υποτόνοι και δύο τρόποι να τους ανακαλύψετε: Ο πρώτος είναι να δείτε το χρώμα, που έχουν οι φλέβες σας. Ο δεύτερος είναι να δείτε το χρώμα της επιδερμίδας σας και πως αντιδρά στον ήλιο. Συγκεκριμένα:

Ξεκινώντας από τα εύκολα, η αλήθεια είναι ότι ως λευκά τα διαμάντια ταιριάζουν σε όλους τους τόνους. Πάμε να δούμε ποια μέταλλα και λίθοι ταιριάζουν σε ποιους τόνους.

Τα μαργαριτάρια βγαίνουν σε 3 αποχρώσεις. Οι περισσότεροι είναι εξοικειωμένοι με τα λευκά, αλλά υπάρχουν κι εκείνα σε μια παλ ροζ απόχρωση καθώς και τα ασημένια.

Έστω ότι καταλήξατε, ότι σας ταιριάζουν τα σμαράγδια. Θα πρέπει να καταλήξετε σε κάτι που να σας κολακεύει συνολικά. Επιλέξτε κοσμήματα, που θα αναδείξουν τα δυνατά σας σημεία. Για να το κάνετε αυτό δοκιμάστε τολμηρά χρώματα ή σχέδια κοντά σε αυτά τα σημεία σας, που θέλετε να τονίσετε. Επίσης και το βάρος παίζει ρόλο. Όσοι έχουν κάποια παραπάνω κιλά καλό είναι να επενδύουν σε μεγαλύτερα κομμάτια. Αντίθετα οι μικροκαμωμένοι, θα πρέπει να επιλέγουν λεπτεπίλεπτα κομμάτια.

Κάποιοι προτιμούν να ταιριάζουν τα κοσμήματά τους σε κάτι λιγότερο απτό, όπως η προσωπικότητά τους. Άλλωστε οι περισσότερο αυτό κάνουμε μηχανικά. Γιατί όχι και συνειδητά; Ορίστε μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες:

Τέλος λάβετε υπόψη τον τρόπο ζωής σας. Αν είστε δραστήριοι, αποφύγετε τους μεγάλους κρίκους, που πιάνονται εύκολα σε διάφορα αντικείμενα. Δοκιμάστε είτε καρφωτά σκουλαρίκια ή μικρούς κρίκους. Σε κάθε περίπτωση η αγορά ενός κοσμήματος είναι τρόπον τινά σαν μια επένδυση. Αφενός ένα σωστά επιλεγμένο κομμάτι μπορεί να συνοδεύσει πολλές εμφανίσεις μας. Αφετέρου όπως και ητιμή χρυσής λίρας πιστοποιεί το μέγεθος της επένδυσής μας, το ίδιο συμβαίνει και με ένα ακριβό κόσμημα. Μην ξεχνάμε, ότι ένα ακριβό κόσμημα από πολύτιμα μέταλλα διακοσμημένο με πολύτιμους λίθους μπορεί να ρευστοποιηθεί για μια ενδεχόμενη επένδυση σε έτερο κόσμημα της συλλογής σας. Για τον λόγο αυτό η επιλογή κοσμημάτων θέλει την προσοχή μας.

Exit mobile version