Στη Σεούλ για τη βράβευση του Καρπενησίου ο Ν. Σουλιώτης

0
8464
Τμήμα από την ανάπλαση του Καρπενησίου που βραβεύτηκε

 Μόνο 250 ευρώ έξοδα του ενέκρινε το ΔΣ Καρπενησίου

Την συμμετοχή του Δήμου Καρπενησίου στο Παγκόσμιο Συνέδριο Αρχιτεκτόνων με την παρουσία του Δημάρχου, για την βράβευση του έργου της ” Ανάπλασης Κέντρου Καρπενησίου” στον Διεθνή Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό «UIA Friendly and Inclusive Spaces Awards Φιλικοί και Ανοιχτοί Χώροι σε όλους» που θα πραγματοποιηθεί συζήτησε το Δημοτικό Συμβούλιο Καροενησίου.

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Σεούλ της Νότιας Κορέας στις 4-8 Σεπτεμβρίου 2017, στο οποίο θα παραβρεθεί και ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Σουλιώτης για την συμμετοχή του Δήμου στην απονομή των βραβείων στον Διεθνή Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό. Στις 5/6/2017 στάλθηκε στο Δήμο Καρπενησίου σχετικό e-mail από την διοργανώτρια αρχή του διαγωνισμού “Friendly and Inclusive Spaces” της UIA, η βράβευση για το έργο Ανάπλασης Κέντρου Καρπενησίου, το οποίο κατασκευάστηκε από το Δήμο Καρπενησίου και αποτέλεσε έργο σημαντικό για την πόλη του Καρπενησίου. Η βράβευση και η παρουσίαση του έργου θα γίνουν στις 6/9/2017 στη Σεούλ της Νότιας Κορέας κατά τις εργασίες του Παγκόσμιου Συνεδρίου Αρχιτεκτόνων . Στο πλαίσιο αυτό , ο Δήμαρχος Καρπενησίου θα παρευρεθεί στη Σεούλ για την απονομή των βραβείων .

Ο Δήμος θα καλύψει την συμμετοχή – είσοδο του Δημάρχου στο συνέδριο για την βράβευση, μέχρι του ποσού των 250,00€. Η απόφαση ελήφθη σε πλειοψηφία, ενώ δεν ενέκρινε και δεν ψήφισε τη δαπάνη ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Σώκος Γεώργιος.