Στο Δήμο Κύμης – Αλιβερίου η Κατερίνα Μπατζελή

0
681
Προεκλογικός αγώνας Κατερίνα Μπατζελή για τις περιφερειακές εκλογές 2019

Το Δήμο Κύμης – Αλιβερίου επισκέφτηκε η Κατερίνα Μπατζελή, την Τρίτη 19 και την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Αθανάσιο Μπουραντά και τη Δημοτική Αρχή καθώς επίσης και με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων.
Η κα Μπατζελή ανακοίνωσε επίσης τρεις νέους υποψήφιους τους κ.κ. Γιάννη Λάμπρου, Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Ερέτριας, Πρόεδρο Δ.Ε.Υ.Α., υπάλληλο της Δ.Ε.Η., Γιάννη Θεοδώρου, εκπαιδευτικό, πρώην μέλος Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας από τον δήμο Χαλκιδέων και Κώστα Αγγελή, τραπεζικό υπάλληλο από την Σκύρο, τονίζοντας ότι τη Παράταξη «πατρίδα μας η Στερεά» διευρύνεται και ενισχύεται συνεχώς με δυναμικά και ενεργά μέλη.
Η επικεφαλής της παράταξης «πατρίδα μας η Στερεά» έθεσε επίσης ως στόχο τη δημιουργία ενός ισχυρού brand name για την περιοχή με την λειτουργία Ηλεκτρονικού Συστήματος Διαχείρισης & Μάρκετινγκ Τουριστικού Προορισμού, τη συγκρότηση Φορέα Διαχείρισης του Τουρισμού και τη δημιουργία υποδομών υπερτοπικής σημασίας. Επεσήμανε επίσης την ανάγκη ανάδειξης των τοπικών προϊόντων προτείνοντας επίσης την Ανάπτυξη Ενεργειακών Κοινοτήτων για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών τόσο των αγροτών, όσο και των πολιτών και ιδιαίτερα των οικονομικά αδύναμων νοικοκυριών.
Προτείνει προς διαβούλευση με τους αρμόδιους εθνικούς και ευρωπαϊκούς φορείς: α) Να ορισθεί ο φορέας Υλοποίησης που θα συνεργάζεται με την Περιφέρεια μιας και το έργο είναι μεγάλης πνοής και εμβέλειας και δεν μπορεί να καλυφτεί μόνο από πόρους της Περιφέρειας και του Δήμου. Πρέπει να ορισθεί ως έργο Εθνικό, Έργο Πόλος ανάπτυξης και διαχείρισης Υδάτινων Πόρων β) Να αναζητηθούν νέοι τρόποι χρηματοδότησης, ιδιωτικοί, ευρωπαϊκοί βάσει ενός νέου αναπτυξιακού σχεδιασμού γ) Ολοκλήρωση του έργου και ορισμός φορέα διαχείρισης και συντήρησης.