Site icon evrytanikospalmos.gr

Συνάντηση Καρδαμπίκη με κτηνοτρόφους στην Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας

Σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Μαρτίου 2022 η συνάντηση του Δημάρχου Αγράφων Αλέξη Καρδαμπίκη με αντιπροσωπεία μετακινούμενων κτηνοτρόφων του Δήμου Αγράφων στην Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας, που τον χειμώνα μετακινούνται με τα ζώα τους στους Δήμους Αγρινίου και Μεσολογγίου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε προκειμένου να ενημερωθεί ο Δήμαρχος για βασικά ζητήματα όπως τα προβλήματα που δημιούργησε στον κτηνοτροφικό κόσμο της περιοχής, ο πόλεμος στην Ουκρανία με την αύξηση του κόστους στις ζωοτροφές, η δίκαιη φορολόγησή τους, η ταχύτερη εκτίμηση και αποζημίωση των ζημιών από την κακοκαιρία “Μπάλλος” και η ολοκλήρωση βασικών υποδομών στις κτηνοτροφικές μονάδες τους στις περιοχές της μόνιμης κατοικίας τους. Παρών στη συνάντηση ήταν και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αγράφων κ. Γρηγόρης Παπαθανάσης, καθώς και οι Αντιδήμαρχοι Ηλίας Μάκκας και Χρήστος Δημητρόπουλος, αλλά και η Ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος, Αργυρώ Διώτη. Παρών επίσης ήταν ο πρόεδρος του Δασικού Συνεταιρισμού Επινιανών κ.Κώστας Ζαρκαδούλας.

Ο Δήμαρχος δήλωσε αρωγός στα προβλήματα των κτηνοτρόφων του Δήμου Αγράφων και δεσμεύτηκε να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προς την επίλυση των προβλημάτων τους, προγραμματίζοντας επαφές με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Exit mobile version