evrytanikospalmos.gr

Τα 2 έργα του οδικού δικτύου Δομνίστα-Σκοπιά-Ροσκά επισκέφθηκε ο Τασιός

Επίσκεψη στα 2 έργα του οδικού δικτύου Δομνίστα – Σκοπιά – Ροσκά συνολικού προϋπολογισμού 6,6 εκ ευρώ, επισκέφθηκε το Σάββατο 10 Νοεμβρίου ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ευρυτανίας, Αριστείδης Τασιός προκειμένου να διαπιστώσει από κοντά την καλή πορεία του έργου. 

Ο κ. Τασιός δήλωσε στον Ευρυτανικό Παλμό:

‘Με εντατικό ρυθμό συνεχίζονται τα δύο υποέργα που αφορούν την κατασκευή του έργου «ΟΔΟΣ ΔΟΜΝΙΣΤΑ – ΡΟΣΚΑ – ΠΑΝΤΑ ΒΡΕΧΕΙ – ΟΡΙΑ ΝΟΜΟΥ». Η πρώτη εργολαβία αφορά το τμήμα  Δομνίστα – Σκοπιά – Άγιος Χαράλαμπος είναι προϋπολογισμού 4,3 εκ € και έχει ξεκινήσει από το 2010 ενώ βρίσκεται σε κατάσταση υλοποίησης κατά 85%. Η δεύτερη εργολαβία αφορά το τμήμα Άγιος Χαράλαμπος – Καστανούλα, για συνεχόμενο τμήμα 4χλμ, με αρχή το πέρας της πρώτης εργολαβίας (Χ.Θ 9+000) και τέλος τη Χ.Θ 13+000, περί τα 500 μέτρα περίπου μετά την έξοδο του οικισμού Καστανούλα, προϋπολογισμού 2,3 εκ € και έχει αρχίσει το 2017. 

Τα συγκεκριμένα έργα αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά στην ανάπτυξη της περιοχής αφού μεταξύ άλλων συνδέονται και με την τουριστική αξιοποίηση του φαραγγιού «Πάντα Βρέχει»’. 

Exit mobile version