Στον καθαρισμό δημοτικών και αγροτικών οδών στη Δ.Ε. Αγράφων, λόγω έκτακτων έντονων βροχοπτώσεων προβαίνει ο Δήμος Αγράφων. Ο καθαρισμός των δρόμων κρίνεται ως επιτακτική ανάγκη, καθότι οι πτώσεις βράχων και πετρών στους θέτουν σε κίνδυνο τους οδηγούς των διερχόμενων οχημάτων, ενώ σε πολλούς αγροτικούς δρόμους έχει χαθεί η πρόσβαση λόγω κατολισθητικών φαινομένων.
Για το λόγο αυτό ο Δήμος Αγράφων αναθέτει την εκτέλεση της υπηρεσίας αυτής στον Βουτσέλη Ευάγγελο, Χωματουργικές εργασίες, έναντι συνολικού ποσού 2.678,40€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Το ποσό αυτό αφορά τη μίσθωση ενός φορτωτή και με το χειριστή για εργασία 48 ωρών.
Η πληρωμή του συμβατικού ποσού θα γίνει με την έκδοση χρηματικού εντάλματος πληρωμής, μετά την υποβολή τιμολογίου από τον ανάδοχο και την προσκόμιση των νομίμων δικαιολογητικών.
2.600 ευρώ για τον καθαρισμό δημοτικών και αγροτικών οδών Δήμου Αγράφων
