Site icon evrytanikospalmos.gr

3η αναμόρφωση Προϋπολογισμού & τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος για το 2023

Ολοκληρώθηκε η 3η αναμόρφωση προϋπολογισμού Εσόδων-Εξόδων έτους 2023 του Δήμου Αγράφων, με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου, αλλά και των υπολογισμών των εσόδων, των εξόδων και του αποθεματικού του.

Σύμφωνα με τον προϋπολογισμό το σύνολο των εξόδων του Δήμου ανέρχεται στο ποσό των 21.031.343,35€. Σε αυτό περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων η καταβολή χρηματικού βοηθήματος σε οικονομικά αδύναμες οικογένειες για γέννηση παιδιού, οι επιχορηγήσεις σε πολιτιστικούς συλλόγους και σωματεία, οι εργασίες ελαιοχρωματισμού ειρηνοδικείου Κερασοχωρίου ΔΕ Βίνιανης, κατασκευή γηπέδου 5×5 Λεπιανών ΔΕ Ασπροποτάμου, η προμήθεια κάδων απορριμμάτων, η προμήθεια κιγκλιδωμάτων για τις ανάγκες του Δήμου, η κατασκευή υποδομής γηπέδου 5×5 Τοπολιάνων ΔΕ Απεραντίων, η επισκευή – συντήρηση στέγης Δημοτικού Σχολείου Δάφνης και η βελτίωση υποδομών Λεπιανών – Κέδρων ΔΕ Ασπροποτάμου και Αγ. Δημητρίου – Δάφνης- Μαυρομμάτας ΔΕ Βίνιανης.

Το σύνολο των εσόδων ανέρχεται στο ποσό των 21.042.834,41€. Το αποθεματικό ανέρχεται στο ποσό των 11.491,06€.

Επίσης αναμόρφωση πραγματοποιείται και στο Τεχνικό Πρόγραμμα έτους 2023, στο οποίο πλέον συμπεριλαμβάνονται τα εξής έργα: 1. Κατασκευή γηπέδου 5×5 Λεπιανών ΔΕ Ασπροποτάμου, 2. Επισκευή – συντήρηση στέγης Δημοτικού Σχολείου Δάφνης, 3. Επισκευή – συντήρηση Δημ. Σχολείου Βασιλεσίου ΔΕ Ασπροποτάμου, 4. Κατασκευή υποδομής γηπέδου 5×5 Τοπολιάνων ΔΕ Απεραντίων, 5. Βελτίωση υποδομών Λεπιανών – Κέδρων ΔΕ Ασπροποτάμου, 6. Βελτίωση υποδομών Αγ. Δημητρίου – Δάφνης- Μαυρομμάτας ΔΕ Βίνιανης, καθώς και η μελέτη του έργου με τίτλο «Μελέτη για χαρτογράφηση-καταγραφή μονοπατιών Δήμου Αγράφων» ποσού 25.000€.

Exit mobile version