evrytanikospalmos.gr

Κίνημα Αλλαγής: Με τον Ανδρουλάκη ο Παναγιώτης Βλάχος

Στην ομάδα Λοβέρδου η Αγραφιώτισσα Αλεξάνδρα Σαγρή

Σε μεγάλη εγρήγορση φαίνεται ότι βρίσκεται το Κίνημα Αλλαγής, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών της 5ης Δεκεμβρίου, όπου και θα επιλεγεί ο νέος αρχηγός της παράταξης.

Οι Ευρυτάνες πολιτικοί σε αυτή τη μάχη είναι πολύ ενεργοί, με τονΠαναγιώτη Βλάχο να τάσσεται στο πλευρό του Νίκου Ανδρουλάκη για την ηγεσία του ΚΙΝ.ΑΛ., ο οποίος ήταν αγαπημένο παιδί της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά που η ίδια του εμπιστεύθηκε την νευραλγική θέση του Γραμματέα επικοινωνίας.

Ο Παναγιώτης Βλάχος επέλεξε να παραιτηθεί από την θέση που υπηρετούσε το κόμμα και να τεθεί ξεκάθαρα υπέρ του Ανδρουλάκη, κίνηση που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις στην παράταξη.

Από την άλλη πλευρά ο Ανδρέας Λοβέρδος, παρουσίασε την επικοινωνιακή του ομάδα, η οποία απαρτίζεται από νέα πολιτικά στελέχη για τα οποία όπως δήλωσε ο ένας εκ των έξι υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, είναι περήφανος.

Η Αγραφιώτισσα Αλεξάνδρα Σαγρή, υποψήφια βουλευτής στο Βόρειο Τομέα Αθηνών με το ΚΙΝΑΛ, δασκάλα στο επάγγελμα, με καταγωγή από το Μοναστηράκι Αγράφων, αποτελεί μέλος της στενής ομάδας του κ. Λοβέρδου.

Exit mobile version