Στην ομάδα Λοβέρδου η Αγραφιώτισσα Αλεξάνδρα Σαγρή

Σε μεγάλη εγρήγορση φαίνεται ότι βρίσκεται το Κίνημα Αλλαγής, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών της 5ης Δεκεμβρίου, όπου και θα επιλεγεί ο νέος αρχηγός της παράταξης.

Οι Ευρυτάνες πολιτικοί σε αυτή τη μάχη είναι πολύ ενεργοί, με τονΠαναγιώτη Βλάχο να τάσσεται στο πλευρό του Νίκου Ανδρουλάκη για την ηγεσία του ΚΙΝ.ΑΛ., ο οποίος ήταν αγαπημένο παιδί της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά που η ίδια του εμπιστεύθηκε την νευραλγική θέση του Γραμματέα επικοινωνίας.

Ο Παναγιώτης Βλάχος επέλεξε να παραιτηθεί από την θέση που υπηρετούσε το κόμμα και να τεθεί ξεκάθαρα υπέρ του Ανδρουλάκη, κίνηση που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις στην παράταξη.

Από την άλλη πλευρά ο Ανδρέας Λοβέρδος, παρουσίασε την επικοινωνιακή του ομάδα, η οποία απαρτίζεται από νέα πολιτικά στελέχη για τα οποία όπως δήλωσε ο ένας εκ των έξι υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, είναι περήφανος.

Η Αγραφιώτισσα Αλεξάνδρα Σαγρή, υποψήφια βουλευτής στο Βόρειο Τομέα Αθηνών με το ΚΙΝΑΛ, δασκάλα στο επάγγελμα, με καταγωγή από το Μοναστηράκι Αγράφων, αποτελεί μέλος της στενής ομάδας του κ. Λοβέρδου.