Site icon evrytanikospalmos.gr

Μετάδοση τριών κοινωνικών τηλεοπτικών και δύο ραδιοφωνικών μηνυμάτων για τις δασικές πυρκαγιές

Σας προωθούμε την σχετική αλληλογραφία σχετικά με την μετάδοση  τριών  τηλεοπτικών μηνυμάτων με θέματα α: Δεν ανάβουμε φωτιά – Barbeque – υπότιτλοι διάρκειας 30 δευτερολέπτων , β. – Δεν ανάβουμε φωτιά – Αγροτικές εργασίες – υπότιτλοι διάρκειας 30 δευτ.,  γ. Δεν ανάβουμε φωτιά – Θερμές εργασίες – υπότιτλοι διάρκειας 30 δευτ. και  τρία ραδιοφωνικά μηνύματα με θέματα : α. – Δεν ανάβουμε φωτιά – Barbeque διάρκειας 52 δευτερολέπτων , β. – Δεν ανάβουμε φωτιά – Αγροτικές εργασίες διάρκειας 52 δευτερολέπτων , στο πλαίσιο καμπάνιας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών από την 10-7-2022 έως και 10-9-2022.

Παρακαλούμε για την συμβολή σας στην ενημέρωση αυτών με την επισήμανση ότι τα αρχεία είναι διαθέσιμα για διάστημα 7 ημερών   λόγω ορίου λειτουργίας της εφαρμογής από την ημερομηνία έκδοσης των συνημμένων.

Το αρχείο του τηλεοπτικού και του ραδιοφωνικού σποτ  βρίσκεται αναρτημένο στο link του wetransfer:  https://we.tl/t-tzeb0G7f41    μαζί με την απόφαση του ΕΣΡ και τα στοιχεία τιμολογίου της ΓΓΠΠ.  

Τα σχετικά link βρίσκονται αναρτημένα στο κανάλι Youtube της ιστοσελίδας www.civilprotection.gr ή στο πεδίο ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ / ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΣΠΟΤ.

Η Δ/νση Διαφάνειας και Ηλ. διακυβέρνησης , παρακαλείται να αναρτήσει τα μηνύματα στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας.

Τα Τμήματα Π.Π των ΠΕ Βοιωτίας , Εύβοιας, Ευρυτανίας και Φωκίδας σε συνεργασία με τα γραφεία τύπου των κ.κ. Αντιπεριφερειαρχών να το προωθήσουν στα ΜΜΕ της χωρικής τους αρμοδιότητας και στους Δήμους για περαιτέρω ενημέρωση από μέρους τους.

Exit mobile version