Σας προωθούμε την σχετική αλληλογραφία σχετικά με την μετάδοση  τριών  τηλεοπτικών μηνυμάτων με θέματα α: Δεν ανάβουμε φωτιά – Barbeque – υπότιτλοι διάρκειας 30 δευτερολέπτων , β. – Δεν ανάβουμε φωτιά – Αγροτικές εργασίες – υπότιτλοι διάρκειας 30 δευτ.,  γ. Δεν ανάβουμε φωτιά – Θερμές εργασίες – υπότιτλοι διάρκειας 30 δευτ. και  τρία ραδιοφωνικά μηνύματα με θέματα : α. – Δεν ανάβουμε φωτιά – Barbeque διάρκειας 52 δευτερολέπτων , β. – Δεν ανάβουμε φωτιά – Αγροτικές εργασίες διάρκειας 52 δευτερολέπτων , στο πλαίσιο καμπάνιας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών από την 10-7-2022 έως και 10-9-2022.

Παρακαλούμε για την συμβολή σας στην ενημέρωση αυτών με την επισήμανση ότι τα αρχεία είναι διαθέσιμα για διάστημα 7 ημερών   λόγω ορίου λειτουργίας της εφαρμογής από την ημερομηνία έκδοσης των συνημμένων.

Το αρχείο του τηλεοπτικού και του ραδιοφωνικού σποτ  βρίσκεται αναρτημένο στο link του wetransfer:  https://we.tl/t-tzeb0G7f41    μαζί με την απόφαση του ΕΣΡ και τα στοιχεία τιμολογίου της ΓΓΠΠ.  

Τα σχετικά link βρίσκονται αναρτημένα στο κανάλι Youtube της ιστοσελίδας www.civilprotection.gr ή στο πεδίο ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ / ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΣΠΟΤ.

Η Δ/νση Διαφάνειας και Ηλ. διακυβέρνησης , παρακαλείται να αναρτήσει τα μηνύματα στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας.

Τα Τμήματα Π.Π των ΠΕ Βοιωτίας , Εύβοιας, Ευρυτανίας και Φωκίδας σε συνεργασία με τα γραφεία τύπου των κ.κ. Αντιπεριφερειαρχών να το προωθήσουν στα ΜΜΕ της χωρικής τους αρμοδιότητας και στους Δήμους για περαιτέρω ενημέρωση από μέρους τους.