Site icon evrytanikospalmos.gr

Ορίστηκαν οι προσωρινοί ανάδοχοι για την προμήθεια μηχανημάτων έργου Δήμου Αγράφων

Συνολική αξία 366.400ευρώ

Έγκριση έλαβε το πρακτικό ΙΙ της Επιτροπής Διαγωνισμού που αφορά την «Προμήθεια μηχανημάτων έργου και συνοδευτικού εξοπλισμού του Δήμου Αγράφων».

Η Επιτροπή προχώρησε στην ηλεκτρονική αποσφράγιση των οικονομικών προσφορών όλων των συμμετεχόντων, καθώς τα δικαιολογητικά τους κρίθηκαν αποδεκτά, πλήρη και χωρίς παραλείψεις. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αυτής η Επιτροπή ανέδειξε τον οικ. φορέα με την επωνυμία “ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ” ως προσωρινό ανάδοχο του Τμήματος 2 για δύο (2) οχήματα ημιφορτηγά μονοκάμπινα 4×4 ανοιχτού τύπου για την «Προμήθεια μηχανημάτων έργου και συνοδευτικού εξοπλισμού του Δήμου Αγράφων» με προσφορά ποσού 59.000 ευρώ, μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Επίσης, η Επιτροπή ανέδειξε τον οικ. φορέα με την επωνυμία “ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΙΚΕ” ως προσωρινό ανάδοχο του Τμήματος 3 (Διαξονικό ανατρεπόμενο φορτηγό 16 tn) με ποσό προσφοράς 108.900 ευρώ πλέον ΦΠΑ 24%. Οι δύο αυτές προσφορές έγιναν δεκτές καθώς είναι πλήρεις, σύμφωνες των όρων της διακήρυξης καθώς και τις τεχνικές προδιαγραφές, αποδίδοντας ταυτόχρονα τις πλέον συμφέρουσες προσφορές βάσει της βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής.

Exit mobile version