Συνολική αξία 366.400ευρώ

Έγκριση έλαβε το πρακτικό ΙΙ της Επιτροπής Διαγωνισμού που αφορά την «Προμήθεια μηχανημάτων έργου και συνοδευτικού εξοπλισμού του Δήμου Αγράφων».

Η Επιτροπή προχώρησε στην ηλεκτρονική αποσφράγιση των οικονομικών προσφορών όλων των συμμετεχόντων, καθώς τα δικαιολογητικά τους κρίθηκαν αποδεκτά, πλήρη και χωρίς παραλείψεις. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αυτής η Επιτροπή ανέδειξε τον οικ. φορέα με την επωνυμία “ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ” ως προσωρινό ανάδοχο του Τμήματος 2 για δύο (2) οχήματα ημιφορτηγά μονοκάμπινα 4×4 ανοιχτού τύπου για την «Προμήθεια μηχανημάτων έργου και συνοδευτικού εξοπλισμού του Δήμου Αγράφων» με προσφορά ποσού 59.000 ευρώ, μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Επίσης, η Επιτροπή ανέδειξε τον οικ. φορέα με την επωνυμία “ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΙΚΕ” ως προσωρινό ανάδοχο του Τμήματος 3 (Διαξονικό ανατρεπόμενο φορτηγό 16 tn) με ποσό προσφοράς 108.900 ευρώ πλέον ΦΠΑ 24%. Οι δύο αυτές προσφορές έγιναν δεκτές καθώς είναι πλήρεις, σύμφωνες των όρων της διακήρυξης καθώς και τις τεχνικές προδιαγραφές, αποδίδοντας ταυτόχρονα τις πλέον συμφέρουσες προσφορές βάσει της βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής.