Site icon evrytanikospalmos.gr

Στον Πρωθυπουργό οι Περιφερειάρχες

max3

Στο πλαίσιο της σύσκεψης με όλους τους Περιφερειάρχες της χώρας, η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 08 Φεβρουαρίου 2024, στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσία πολυμελούς κυβερνητικού κλιμακίου, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος Φάνης Σπανός έθεσε καίρια ζητήματα υπόψιν του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν η συνολική επισκόπηση της αλληλεπίδρασης και συνεργασίας Κυβέρνησης – Περιφερειών σε επίπεδο διοίκησης, χρηματοδοτήσεων, νομοθετικού έργου και άλλων θεσμικών ζητημάτων.

Ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός ευχαρίστησε καταρχάς τον Πρωθυπουργό για την εξαιρετική συνεργασία Κυβέρνησης – Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, που αποτυπώνεται κυρίως μέσα από το νέο υπερδιπλάσιο πρόγραμμα ΕΣΠΑ, «Στερεά Ελλάδα 2021-2027», αλλά και την υλοποίηση στρατηγικών οδικών έργων υποδομής.

Στο πλαίσιο της τοποθέτησής του ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός: 

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός ολοκλήρωσε την παρέμβασή του, καλώντας τον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση να συνεχίσουν την προσπάθεια για την υποστήριξη των δομών δημόσιας Υγείας, αλλά και των αγροτών.

Exit mobile version