Site icon evrytanikospalmos.gr

Με πρόσθετους όρους διασφαλίζει η ΠΕ Ευρυτανίας τα Άγραφα από βάση κινητής τηλεφωνίας

Στην έκδοση πρόσθετων όρων διασφάλισης της ακεραιότητας προστατευόμενης περιοχής NATURA 2000 µε κωδικό GR2430002 “Όρη Αγράφων”, από το έργο «υφιστάμενος σταθμός βάσης κινητής τηλεφωνίας µε κωδική ονομασία «1203182 ΜΑΡΑΘΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ» στη θέση ‘ΚΟΥΚΟΥΤΟΣ’ Αγράφων, προχωρά η Π.Ε. Ευρυτανίας.

Ο Διευθυντής Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού της ΠΕ Ευρυτανίας αποφάσισε την επιβολή πρόσθετων όρων στο έργο «υφιστάμενος σταθμός βάσης κινητής τηλεφωνίας» για τη διασφάλιση της ακεραιότητας της επηρεαζόμενης περιοχής του δικτύου NATURA 2000 µε κωδικό GR2430002 “Όρη Αγράφων” σύμφωνα µε τα αναφερόμενα στο οικείο τυποποιημένο έντυπο αξιολόγησης. Πρόκειται για υφιστάμενο σταθμό βάσης κινητής τηλεφωνίας, στη θέση ‘Κουκοτός’ Αγράφων, ενώ φορέας του έργου είναι η εταιρεία WIND ΕΛΛΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΕΒΕ.

Οι Πρόσθετοι όροι

Κατ’ εφαρμογή της παρ.3 του άρθρου 10 του Ν. 4014/2011, όπως ισχύει, και μετά από Ειδική Οικολογική Αξιολόγηση, επιβάλλονται στο έργο/δραστηριότητα, οι ακόλουθοι πρόσθετοι όροι:

Η παρούσα παραµένει σε ισχύ για όσο χρονικό διάστηµα παραµένουν σε ισχύ οι αντίστοιχες υπό έκδοση ΠΠ∆ και εφόσον δεν επέρχεται µεταβολή στα στοιχεία της υποβληθείσας ΕΟΑ. Η παρούσα αφορά µόνο την Ειδική Οικολογική Αξιολόγηση και δεν απαλλάσσει τον ενδιαφερόµενο από τυχόν άλλες άδειες ή εγκρίσεις που απαιτούνται για την λειτουργία του έργου σύµφωνα µε την κείµενη νοµοθεσία.

Exit mobile version