Site icon evrytanikospalmos.gr

Ξεκίνησε η Α’ περίοδος για τα Βουνο…παιχνιδίσματα

“Από τη Δευτέρα 18 Ιουνίου και για οχτώ εβδομάδες… ΒΟΥΝΟ..ΠΑΙΧΝΙΔΙΖΟΥΜΕ και φέτος!!!!” Με αυτή την ενθουσιώδη εισαγωγή, ο Δήμος Καρπενησίου ευχαριστεί τους γονείς για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους στο Πρόγραμμα Καλοκαιρινής Απασχόλησης, «Βουνο..παιχνιδίσματα».

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του, με πολύ μεγάλο ενθουσιασμό και χαρά περίμεναν τη Δευτέρα 18 Ιουνίου τους μικρούς φίλους από τις 7.30 στο χώρο του 3ου Δημοτικού Σχολείου για να περάσουν οχτώ εβδομάδες δημιουργικής και εκπαιδευτικής απασχόλησης, γεμάτες με χρώματα και παιχνίδια!

Η προσέλευση και η αναχώρηση των παιδιών θα γίνεται με τη συνοδεία των γονιών από την είσοδο επί της οδού Λεπενιώτη. Τα «Βουνο..παιχνιδίσματα» λειτουργούν από τις 7:30 έως τις 15:30, Δευτέρα έως Παρασκευή.  Υπενθυμίζουμε ότι η ώρα προσέλευσης και αναχώρησης των παιδιών είναι ελεύθερη, παρακαλούνται όμως οι γονείς να συνεργαστούν με τους εκπαιδευτικούς και τους γυμναστές του προγράμματος, ώστε η είσοδος και έξοδος των παιδιών να μην επηρεάζει την εξέλιξη των δραστηριοτήτων.

Τα παιδιά πρέπει να έχουν μαζί τους:

Νερό

Κολατσιό

Μεσημεριανό (αν αποχωρούν μετά τις 13.30)

Καπέλο

Την πρώτη ημέρα οι γονείς / κηδεμόνες έπρεπε να τακτοποιήσουν τυχόν εκκρεμότητες (προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης και απόδειξης συμμετοχής) και να υπογράψουν έντυπο υπεύθυνης δήλωσης αναφορικά με τον ενήλικα που θα παραλαμβάνει το παιδί. Τα έντυπα διατίθενται από την παιδαγωγό.

Φέτος, στην προσπάθειά του ο Δήμος για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα, συνεργάζεται με το ΚΔΑΠ και συγκεκριμένα με τη μουσικό κ. Μαρία Φουρλιά και τη γυμνάστρια Βιβή Πασσά που θα πλαισιώσουν εβδομαδιαία τη δράση και θα προσφέρουν δημιουργικές ασχολίες στα παιδιά.

Θερμά ευχαριστεί ο Δήμος Καρπενησίου για τη συνεργασία τη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας, την Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή, τον Διευθυντή του 3ου Δημοτικού Σχολείου κ. Δημήτρη Αντωνίου και κυρίως τους εθελοντές, αλλά και όλους όσους για ακόμα μια χρονιά αγκαλιάζουν αυτή την πρωτοβουλία του Δήμου Καρπενησίου.

Exit mobile version