Γεμάτη Ευρυτανικές Κοπές Πρωτοχρονιάτικης πίτας η αυριανή μέρα

4266

Δείτε τις αυριανές εκδηλώσεις για την κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας από Ευρυτανικές ενώσεις και συλλόγους:

Στο Καρπενήσι (Ζαχαρία Παπαντωνίου 1, έναντι COSMOTE) ο Σύλλογος Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Ευρυτανίας. Πρόσκληση στα μέλη του Συλλόγου στα γραφεία του, για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και πρόσκληση νέων μελών | Ώρα 11.30 π.μ.

Στον Καρέας (Πλατεία Νικολαϊδη) η Αδελφότητα Γρανιτσιωτών. Το ΔΣ της Αδελφότητας Γρανιτσιωτών προσκαλεί στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, που θα γίνει στα γραφεία του Συλλόγου. Την ίδια μέρα θα διενεργηθούν και οι διαδικασίες ανάδειξης του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου για τα επόμενα δύο χρόνια | Ώρα 11.00 π.μ.

Στην Αθήνα ο Σύλλογος Απανταχού Κεδριωτών προσκαλεί μέλη και φίλους του σε με δίωρη ζωντανή μουσική εκδήλωση (Διεύθυνση: Λ. Καρέα 79) | Ώρα 10.30 π.μ.

Στην Παλαιοκατούνα (Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου) η Τοπική Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας, Τομέας Αγράφων. Ανταλλαγή ευχών και Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας από τα μέλη και φίλους της οργάνωσης.

Στο Καρπενήσι (Ξενοδοχείο ”Ελβετία”) το παράρτημα Ερυθρού Σταυρού Ευρυτανίας για να ξεκινήσει μια χρονιά γεμάτη προσφορά.