Άκρως επιτυχημένο ήταν για τον Κ.Ο.Καρπενησίου και τους κολυμβητές της αγωνιστικής μας ομάδας, το Χειμερινό Κύπελλο 25αρας πισίνας που διεξήχθη το τριήμερο 18-20 Νοεμβρίου στο κολυμβητήριο της πόλης μας.

          Οι αθλητές μας είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, για πρώτη φορά φέτος, σε μια διοργάνωση με πάρα πολύ υψηλό ανταγωνισμό και έδειξαν να βρίσκονται σε καλή κατάσταση καταφέρνοντας να πραγματοποιήσουν πλήθος ατομικών ρεκόρ.

          Μάλιστα οι Δημήτρης Κόπανος, Άγγελος Κωστής, Παναγιώτης Κωτσής και Αρετή Φραγκαλιού κατάφεραν να ξεχωρίσουν κατακτώντας υψηλές θέσεις στις ηλικιακές τους κατηγορίες, ενώ όλοι οι υπόλοιποι κολυμβητές μας, βελτίωσαν τα ατομικά τους ρεκόρ.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της αγωνιστικής και προαγωνιστικής ομάδας μας, συνεχίζονται τον Δεκέμβρη και όλοι προσμένουμε και ελπίζουμε σε μία πλήρη και πετυχημένη αγωνιστική σεζόν.

Συμμετείχαν οι:

Δροσίνη Βάλια, Δροσίνη Ελεάννα, Κατοίκου Μυρτώ, Κόπανος Δημήτρης, Κωστής Άγγελος, Κωτσή Ελισάβετ, Κωτσής Παναγιώτης, Παπαδοκωστοπούλου Μαρία, Παππάς Παναγιώτης, Τσιγαρίδα Κατερίνα, Φραγκαλιού Αρετή