Άλλη μια υποψηφιότητα για το συνδυασμό του Αλέξη Καρδαμπίκη

0
2367

Ο Ανδρέας Κουτσοθανάσης ανακοινώνει την υποψηφιότητά του

Μια νέα υποψηφιότητα ανακοινώθηκε πριν από λίγες μέρες για το συνδυασμό του Αλέξη Καρδαμπίκη στη διεκδίκηση του Δήμου Αγράφων. Πρόκειται για τον κ. Κουτσοθανάση Ανδρέα, φωτογράφο στο επάγγελμα, ο οποίος έχει διπλή καταγωγή από την Ευρυτανία, από τη Βαλαώρα και το Νιοχωράκι Επισκοπής.

Σε ανακοίνωσή του στο blog που του ανήκει, το Evrytanianet.gr, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Στην σημερινή δύσκολη πολιτική, οικονομική, και κοινωνική συγκυρία, ο Δήμος Αγράφων αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τα οποία τα γνωρίζουμε και τα βιώνουμε καθημερινά. Η αποχή και η απλή παρακολούθηση των προβλημάτων από μακριά δεν αποτελεί λύση αλλά συμβάλλει στην συσσώρευση και στην χειροτέρευση της κατάστασης.

Χρόνια τώρα, γυρνώντας ακούγοντας και φωτογραφίζοντας τις ομορφιές και τα προβλήματα της Δυτικής Ευρυτανίας, πάντα αναρωτιόμουνα πώς φτάσαμε ως εδώ.. Η κατάσταση που βιώνουμε είναι ευθύνη όλων μας και περισσότερο αυτών που αποφασίζουν για μας!

Σαν Ευρυτάνας με καταγωγή από Βαλαώρα αποφάσισα να συστρατευτώ και να κατέβω υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό Δύναμη Ανάπτυξης των Αγράφων και με τον κ. Αλέξη Καρδαμπίκη.

Με την επαγγελματική εμπειρία μου, εδώ και χρόνια έχω συνεργαστεί και έχω βοηθήσει δημάρχους στην ανάδειξη και προβολή της περιοχής τους. Τώρα ζητώ την δική σας υποστήριξη, να εργαστώ και να συνεργαστώ, για το καλό του τόπου μας».