Η επίσκεψη στο Λιβάδι Ελασσόνας

Με πρόσκλησή του ο Δήμος Αγράφων καλεί τους Αγραφιώτες κτηνοτρόφους να συμμετέχουν σε μια ακόμη δράση για την ενίσχυση και οργάνωσή τους. Όσοι κτηνοτρόφοι του Δήμου Αγράφων επιθυμούν να ενημερωθούν για την σύσταση ομάδας κτηνοτρόφων και την παραγωγή τυροκομικών προϊόντων με ονομασία προέλευσης (ΠΟΠ) θα επισκεφθούν το Λιβάδι Ελασσόνας.

Η επίσκεψη στο Λιβάδι Ελασσόνας, γίνεται μετά την επιτυχημένη Εσπερίδα στη Βαλαώρα και την τηλεδιάσκεψη που έγινε από το Ραπτόπουλο, με τεχνοκράτες του κτηνοτροφικού κλάδου. Οι επισκέψεις πεδίου έχουν σαν στόχο την ενημέρωση των κτηνοτρόφων σε θέματα σύγχρονης συλλογικής οργάνωσης των εκμεταλλεύσεων όπως επίσης και στην εφαρμογή της νέας τεχνολογίας. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Δήμος Αγράφων, συνδράμει στο μέγιστο βαθμό σε αυτή την προσπάθεια και παράλληλα ενισχύει πρωτοβουλίες οι οποίες έχουν σχέση με την ανάπτυξη και την προβολή της περιοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν:

  1. Αντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης κ. Αθανασίου Γεώργιος: 6978088974
  2. Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Απεραντίων υπεύθυνος για το  συντονισμό της δημιουργίας ομάδων παραγωγών κ. Νταβαρίνος Σεραφείμ:  697 200 5160

Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μπράζιας Παναγιώτης:690 829 5520