Με ανακοίνωσή του το Κέντρο Λαογραφικών Ερευνών ενημερώνει για την αναβολή της πολυαναμενόμενης συνάντησης χορευτικών συγκροτημάτων και αναφέρει:

«Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι του παραδοσιακού χορού, λόγω των νέων συνθηκών που δημιουργήθηκαν  η 1η Πανελλήνια Συνάντηση Δασκάλων Παραδοσιακών Χορών και Χορευτικών Συγκροτημάτων, με τίτλο: «ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΧΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ» αναβάλλεται γιατην άνοιξη του 2023.

Δυστυχώς οι νέες συνθήκες δεν επιτρέπουν στην Συνάντηση να εκπληρώσει τους αρχικούς σκοπούς και στόχους που επιθυμούσαμε. Δίνουμε το χρόνο που χρειάζεται σε όλους τους δασκάλους και τους συλλόγους να ανασυνταχθούν και με καλύτερες προϋποθέσεις ανανεώνουμε το ραντεβού μας όλοι μαζί δάσκαλοι και χορευτικές ομάδες, για αρχές Απριλίου του 2023 (31 Μαρτίου – 2 Απριλίου) στα παράλια της Πιερίας.      

Ως τότε να είμαστε όλοι καλά και να έχουμε μια δημιουργική χρονιά με πολύ κόσμο στα χορευτικά μας. Καλή επιτυχία σε όλες τις δράσεις και τις εκδηλώσεις των συλλόγων και πολλές ευχές για ένα καλύτερο αύριο σε όλους τους πολιτιστικούς φορείς της παράδοσης. Καλή αντάμωση…»