Ανακοινώθηκαν και επίσημα οι νέοι υποψήφιοι του συνδέσμου ‘’Στερεά… Υπεροχής!’’

31709

Ξυραφάκης και Μάκκα για την Ευρυτανία

Αυξάνεται όλο και περισσότερο το ψηφοδέλτιο της ‘’ Στερεάς… Υπεροχής!’’ , καθώς νέα μέλη προστίθενται στο συνδυασμό αυτό, του οποίου επικεφαλής είναι ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Δημήτρης Αναγνωστάκης. Οι δέκα (10) νέοι υποψήφιοι του συνδυασμού ανακοινώθηκαν επίσημα προ ολίγων ημέρων. Ο κ. Αναγνωστάκης μεταξύ άλλων επέλεξε να στελεχώσει την ομάδα του με δύο άτομα από την Ευρυτανία, την κα. Μάκκα Σταυρούλα και τον κ. Ξυραφάκη Γεώργιο, επιβεβαιώνοντας το ρεπορταζ του Ευρυτανικού Παλμού.

Η Μάκκα Σταυρούλα είναι  έμπορος.  Γεννήθηκε το 1987 με καταγωγή από την Κρέντη Ευρυτανίας, Ολοκλήρωσε τις Λυκειακές της σπουδές στο Καρπενήσι όπου ζει και εργάζεται. Ασχολείται επιχειρηματικά στο εμπόριο στο τομέα υδραυλικών και ειδών οικοδομής, ενώ δραστηριοποιείται στον πολιτιστικό σύλλογο Κρέντης Ευρυτανίας παλιότερα απ τη θέση της Προέδρου και τώρα ως Αντιπρόεδρος.

Ο Ξυραφάκης Γεώργιος είναι πρ. Τραπεζικός Υπάλληλος. Γεννήθηκε στο Ραπτόπουλο Ευρυτανίας όπου ζει και σήμερα. Διατέλεσε Προϊστάμενος του εκεί υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας απ όπου και πρόσφατα συνταξιοδοτήθηκε. Δραστηριοποιείται στους κοινωνικούς χώρους και τα συνδικαλιστικά.

 Η νέα δεκάδα είναι:

1.  Μελισσάρης Γιάννης : Προϊστάμενος Τεχνικής Υπηρεσίας Δήμου Λεβαδέων

Περιφερειακός Σύμβουλος. (Βοιωτία)

2. Κουλουρίδης Κώστας : Δημοτικός  Σύμβουλος Δήμου Χαλκιδέων. (Εύβοια)

3. Μάκκα Σταυρούλα:  Έμπορος. (Ευρυτανία)

4. Πετρόπουλος Χρήστος: Γεωπόνος. (Φθιώτιδα)

5. Ιωάννου Αντώνης: Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός.  (Φωκίδα)

6. Ντάμκα  Παναγιώτα:  Γιατρός – Επιμελήτρια Α – Κέντρο Υγείας  Διστόμου. (Βοιωτία)7. Χατζηγιαννάκης  Μιλτιάδης:  Γιατρός  – πρ. Δήμαρχος  Σκύρου. (Εύβοια)

8. Ξυραφάκης  Γιώργος:  πρ. Τραπεζικός Υπάλληλος. (Ευρυτανία)

9. Βασίλειος Μαστρογιάννης : Αξιωματικός ε.α.- Διδάκτωρ Δημοσίου Δικαίου. (Φθιώτιδα)

10. Πυρπυρής Παύλος : Γενικός  Χειρουργός – Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου  Αθηνών

Τα μέλη της παράταξης δήλωσαν: ‘’Η Παράταξή μας βασισμένη στην πλούσια αυτοδιοικητική εμπειρία και γνώση των στελεχών της, ενισχύεται συνεχώς με νέους ανθρώπους, επιστήμονες, ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοδιοικητικούς, συγκροτώντας έτσι το πολιτικό προσωπικό, που συνταιριάζει τον ενθουσιασμό και τη φρεσκάδα με την εμπειρία και την πολιτική ωριμότητα και θα υλοποιήσει το Σχέδιο μας για μια “Στερεά …Υπεροχής”. ‘’