Από την 1η Κυριακή ξανά Δήμαρχος Αλιάρτου ο Ευρυτάνας Γιώργος Ντασιώτης

0
399

Από την 1η Κυριακή βγήκε Δήμαρχος Αλιάρτου Θεσπιέων, για μια ακόμη τετραετία ο Γιώργος Ντασιώτης, με καταγωγή από την Πρασιά του Δήμου Αγράφων. Ο αγαπητός σε όλους όπως όλα έδειξαν, κ. Ντασιώτης αναφέρει σε μήνυμά του μετά το εκλογικό αποτέλεσμα:

«Η εκλογική διαδικασία, σε ότι αφορά τη Δημοτική Αρχή στο Δήμο Αλιάρτου Θεσπιέων, ολοκληρώθηκε από την πρώτη Κυριακή με την αυτοδυναμία που έδωσε το εκλογικό σώμα στην ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ.
Θέλω να ευχαριστήσω το εκλογικό σώμα που μας εμπιστεύτηκε, και έδωσε καθαρή εντολή να συνεχίσουμε. Δε θα το απογοητεύσουμε.
Η παρουσία μας ,ως Δημοτική Αρχή, όλα αυτά τα χρόνια, έδειξε ότι υπηρετήσαμε τα συμφέροντα του Δήμου με δικαιοσύνη, εντιμότητα και συναίνεση. Διαβεβαιώνουμε ότι το ίδιο θα συνεχίσουμε να κάνουμε, γιατί αυτή ακριβώς είναι η εντολή που έδωσαν οι Δημότες μας.
Ευχαριστούμε τους Δημότες που μας στήριξαν και εμπιστεύτηκαν το λόγο μας, αλλά και αυτούς που στήριξαν άλλες επιλογές, γιατί όλοι είχαμε κοινό σκοπό. Την πρόοδο του Δήμου.
Οι εκλογές τελείωσαν και τώρα είμαστε ήδη στην επόμενη μέρα. Αυτή είναι η μέρα της συναίνεσης και της συνεννόησης. Αυτό απαιτεί το συμφέρον του Δήμου.

Ο Δήμαρχος
Ντασιώτης Γεώργιος»