Αύριο Παρασκευή 28/9/2018   Αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Ευρυτανίας (οδός Νικ  Τσιαμπούλα 2) Ενημερωτική  ημερίδα.

2673
Φώτης Κουρμούσης,ειδικός γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους

Με πρωτοβουλία του Επιμελητήριου Ευρυτανίας με θέμα: «Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων, Ελευθέρων Επαγγελματιών και Αγροτών προς ΑΑΔΕ, ΕΦΚΑ και Τράπεζες – Κόκκινα Δάνεια». Ομιλητής  Φώτης Κουρμούσης | Ώρα 12 μ.μ.


                       

  Στόχος ο  εξωδικαστικός συμβιβασμός  

 

Πρόσκληση του Επιμελητηρίου Ευρυτανίας για την ενημέρωση επιχειρήσεων

 

Φώτης Κουρμούσης,ειδικός γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους

Η Ενημερωτική Ημερίδα με κεντρικό ομιλητή τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους Φώτη Κουρμούση, εστιάζει στην παρουσίαση του νομοθετικού πλαισίου του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών επιχειρήσεων, ελευθέρων επαγγελματιών και αγροτών. Η παραπάνω εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την  Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 12.00 μμ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Ευρυτανίας (οδός Νικ  Τσιαμπούλα 2).

Ο Φώτης Κουρμούσης δηλώνει στις συνεντεύξεις του αισιόδοξος ότι από τον εξωδικαστικό μπορούν να επωφεληθούν ως και 400.000 χιλιάδες επιχειρήσεις, οι οποίες αφού ρυθμίσουν τα χρέη τους προς δημόσιο μπορούν να πάρουν ασφαλιστική ενημερότητα και να αξιοποιήσουν και το ΕΣΠΑ, ή να πάρουν και νέα δάνεια, άρα να ανοίξουν οι πόρτες χρηματοδότησης είτε από το δημόσιο, είτε από τις τράπεζες και να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας στις επιχειρήσεις.

O κ. Κουρμούσης, πριν την τοποθέτηση στην Ειδική Γραμματεία Ιδιωτικού Χρέους είχε εργαστεί για επτά μήνες στο Γραφείο Υπουργού Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού ως Συντονιστής της ομάδας εργασίας για τη διαχείρισης ιδιωτικού χρέους. Στο παρελθόν έχει εργαστεί ως Ειδικός Σύμβουλος στο εξωτερικό, στην Οικονομική Πρωτοβουλία του Περιβαλλοντικού Προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών (UNEP FI), στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (UNDP) και στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Περιβάλλοντος (EEA).