Για τις Πρέσπες… παραιτήθηκε ο Απόστολος Γκλέτσος από Δήμαρχος Στυλίδας

1544

Ακάθεκτος για την Περιφέρεια Στερεάς

Το ‘πε και το ‘κανε ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος γνωστοποίησε την παραίτηση του από Δήμαρχος Στυλίδας, αμέσως μετά την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών από την ελληνική Βουλή.

Όπως είχε δηλώσει, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα «ξένα κέντρα που επέβαλαν την παραχώρηση του ονόματος Βόρεια Μακεδονία στα Σκόπια», ο Απόστολος Γκλέτσος ανακοίνωσε την παραίτησή του από τα καθήκοντα του Δημάρχου Στυλίδας, αλλά υπενθύμισε την υποψηφιότητά του για Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.

Αναλυτικά αναφέρει το έγγραφο της παραίτησης:

«ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Από την εποχή του Καποδίστρια μέχρι και σήμερα, πέρασαν στιγμές που οι ελληνικές κυβερνήσεις πιέστηκαν απάνθρωπα κάποιες φορές και αντίθετα προς τα ελληνικά συμφέροντα. Μια τέτοια στιγμή ζούμε και σήμερα, όπου ξένα κέντρα και παράκεντρα εξουσίας επιβάλλουν στο ελληνικό πολιτικό σύστημα με θανάσιμους εκβιασμούς, να παραχωρήσουμε το όνομα Βόρεια Μακεδονία στα Σκόπια. Κάτι τέτοιο θα ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου και θα ξεκινήσουν μύρια κακά για την χώρα μας. Εύχομαι να διαψευσθώ. Όμως αντιπολιτευόμενος αυτά τα ξένα κέντρα και παράκεντρα εξουσίας που αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς, παραιτούμαι από τα καθήκοντα του Δημάρχου Στυλίδας ως ένδειξη διαμαρτυρίας και ίσως μιας κάποιας εμψύχωσης των νέων ανθρώπων αυτής της χώρας που μπορεί να μην ξέρουν πως παίζονται αυτά τα σκληρά πολιτικά παιχνίδια.

Ο Δήμαρχος Στυλίδας

Απόστολος Γκλέτσος

*Υ.Γ.: Συνεχίζουμε ακάθεκτοι προς την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας».