Δήμος Αγράφων: Ανανεώθηκε η σύμβαση τηλεϊατρικής παρακολούθησης

2190

Ανανέωση έλαβε η σύμβαση τηλεϊατρικής παρακολούθησης για το διάστημα 17-12-2018 έως 17-12 2019 με το ποσό να ανέρχεται στις 2.800,00 ευρώ. Η σύμβαση είχε συναφθεί μεταξύ της εταιρείας «Cardioexpress υπηρεσίες τηλεϊατρικής Ανώνυμη εταιρία» και του Δήμου Αγράφων. Ο Δήμος Αγράφων μένοντας ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες της εταιρείας αυτής προχώρησε στην ανανέωση της μεταξύ τους σύμβαση για ακόμη ένα χρόνο. Να θυμίσουμε όμως τι προσφέρει η υπηρεσία αυτή.

Η CardioExpress Telemedicine Services S.A ιδρύθηκε το 1993, με σκοπό την παροχή υπηρεσιών υγείας με την εφαρμογή τηλεϊατρικής. Συνδυάζοντας την εμπειρία της στις ιατρικές υπηρεσίες και την υψηλή τεχνολογία, η CardioExpress, από το 1993 μέχρι σήμερα, κάνει ένα σημαντικό κομμάτι της καθημερινής ζωής απλό, εύκολο και προσβάσιμο στον καθένα.

Στόχος της είναι να λύσει το πρόβλημα που δημιουργεί η καθυστέρηση της αναγνώρισης των καρδιακών επεισοδίων και η μη έγκαιρη αναζήτηση της απαραίτητης ιατρικής βοήθειας, ιδιαίτερα όπου δεν είναι δυνατή η παρουσία καρδιολόγου. Επίσης, η υπηρεσία αυτή παρέχει τηλεϊατρική κάλυψη σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, κάποιες από αυτές απομακρυσμένες, διευκολύνοντας το έργο των αγροτικών ιατρών και παρέχοντας το αίσθημα της ασφάλειας στους μόνιμους κατοίκους τους. Επίσης, μέσω ειδικών προγραμμάτων με τους Δήμους και τα ΚΑΠΗ, έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες της τηλεϊατρικής και οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας