Ένα δημιουργικό καλοκαίρι περιμένει και φέτος τα μέλη και τους φίλους του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Δομνίστας για όσους παραμείνουν στο χωριό τον Αύγουστο.

Το πρόγραμμα των καλοκαιρινών δράσεων για το 2022 ξεκινά στις 2 και ολοκληρώνεται στις 15 του μήνα και αρχίζει με το παιδικό εργαστήρι το οποίο θα παραμείνει ενεργό μέχρι και τις 14 Αυγούστου. Στις 3 Αυγούστου θα γίνει η αστροπαρατήρηση στη λίμνη Ζηρέλι, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αστρονομίας Άρτεμις και στις 9 Αυγούστου στο Πνευματικό Κέντρο του χωριού μου στις 7:00 το απόγευμα, σε συνεργασία με την κοινοτική βιβλιοθήκη Δομνίστας και με αφορμή τα 100 χρόνια από τη μικρασιατική καταστροφή θα παρουσιαστεί η 2η έκδοση του βιβλίου του αείμνηστου Κώστα Τσαπραζλή με τίτλο ‘‘Απ’ τη Δομνίστα στο Καλέ Γκρότο και πάλι πίσω’’ το οποίο εκτός των άλλων περιλαμβάνει και το χειρόγραφο κείμενο του συγγραφέα με τις περιπέτειες του κατά τη διάρκεια της εκστρατείας της Μικράς Ασίας.

Στις 11 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί περιβαλλοντική δράση για μικρούς και μεγάλους φίλους του Συλλόγου και στις 12 Αυγούστου στο Πνευματικό Κέντρο θα γίνει παρουσίαση βιβλίων και εκδόσεων του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Δομνίστας και τιμητική εκδήλωση για τον Αθανάσιο Σύρρο στις 7:00 το απόγευμα. Στις 13 Αυγούστου επίσης στο Πνευματικό Κέντρο στις 6:30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η ετήσια γενική συνέλευση του συλλόγου, ενώ το ίδιο βράδυ στις 9:30 το μία μοναδική λαϊκή βραδιά με τον Αριστοτέλη Πολονύφη θα χαρίσει στο κοινό ένα όμορφο αυγουστιάτικο βράδυ σε όσους θα βρεθούν στη Δομνίστα. Οι δράσεις θα ολοκληρωθούν στις 15 Αυγούστου με το πάρτυ νεολαίας στις 11:00 στο Πνευματικό Κέντρο του χωριού.