Εγκαινίασε το νέο πολιτικό γραφείο της η Υποψήφια Βουλευτής Ευρυτανίας Θωμαΐς Οικονόμου

7847
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Με πλήθος κόσμου, την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου πολιτικού γραφείου της ιατρού και Υποψήφιας Βουλευτού Ευρυτανίας με τη ΝΔ κ. Θωμαΐδος Οικονόμου, που σηματοδότησαν και την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας της. Δημότες, ετεροδημότες και φίλοι, περίμεναν με ανυπομονησία να συγχαρούν και να ευχηθούν στην κα Οικονόμου καλή αρχή και καλή επιτυχία για την υποψηφιότητά της στις βουλευτικές εκλογές. Η ίδια με καταγωγή από την Ευρυτανία, κόρη του διακεκριμένου Ευρυτάνα δικηγόρου κ. Οικονόμου Γεώργιου, ο οποίος και παραβρέθηκε στα εγκαίνια, αποφάσισε να διεκδικήσει την μονοεδρική της Ευρυτανίας στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές εκπροσωπώντας τον Νομό Ευρυτανίας με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και ζήτησε την ψήφο και την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων. Στα εγκαίνια, την τίμησαν με την παρουσία τους άνθρωποι του πολιτικού χώρου, της Εκκλησίας αλλά και πολλοί Ευρυτάνες. Συγκεκριμένα, τις ευλογίες του έδωσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ. Γεώργιος αλλά και πολλοί κληρικοί των ενοριών του Καρπενησίου. Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ευρυτανίας κ. Τασιός Άριστείδης, ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Σουλιώτης Νίκος, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ Κώστας Λαθύρης, ο πρώην Βουλευτής Ευρυτανίας κ. Τσιαμάκης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Φακίτσας Βασίλης, ο τέος δήμαρχος Καρπενησίου κ. Δημήτρης Καρατσίκης και πλήθος πολιτών που ανταποκρίθηκαν στην ανοιχτή πρόσκληση της υποψήφιας Βουλευτού. Κοντά της εκτός από τον πατέρα της της κ. Οικονόμου, βρίσκονταν ο σύζυγός της, Καθηγητής Γυναικολογικής Ογκολογίας Παν/μίου Αθηνών κ. Αλέξανδρος Ροδολάκης και τα παιδιά της, γιατροί επίσης Γιάννης και Καλλιόπη.

Η κυρία Θωμαΐς Οικονόμου εμφανώς συγκινημένη από την προσέλευση του κόσμου ευχαρίστησε από καρδιάς όλους τους παρευρισκόμενους και δήλωσε μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά ‘Όραμά μου για την Ευρυτανία είναι η εύρεση νεών θέσεων εργασίας με σκοπό να γυρίζουν πίσω οι νέοι, για να ζωντανέψει ο τόπος. Δεσμεύομαι να δώσω τον αγώνα μου με προσήλωση στα προβλήματα της Ευρυτανίας, σεβασμό στον πολίτη και τους δημοκρατικούς θεσμούς και υψηλό αίσθημα ευθύνης’.  

Μίλησε επίσης για τον στόχο της για την αναβάθμιση του τομέα της υγεία και της περίθαλψης στη Ευρυτανία και κυρίως για την υποστήριξη της μεσαίας τάξης, καθώς και το σχέδιο ανάπτυξης του τουρισμού στην Ευρυτανία που θα την φέρει στην πρώτη θέση. Ολοκλήρωσε τον χαιρετισμό της αναφερόμενη στον αρχηγό της ΝΔ κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και το σχέδιο του για να βγει η χώρα από την κρίση.

Ακολούθησε πλούσιος μπουφές και ποτά αποτέλεσαν το ελάχιστο ‘ευχαριστώ’ της ίδιας προς τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά της.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA