Επιτυχημένη η ενημερωτική εκδήλωση για τους αγρότες στη Βαλαώρα

4709

Με αρκετά μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ενημερωτική Εκδήλωση για το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 -2020 στη Βαλαώρα του Δήμου Αγράφων, την περασμένη Πέμπτη 16 Νοεμβρίου, το πρωί σε αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου, Κάτω Βαλαώρας.

Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που λαμβάνει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για την καλύτερη δυνατή ενημέρωση των αγροτών της Περιφέρειας πραγματοποίησε ακόμη μία ενημερωτική εκδήλωση, αυτή τη φορά σε ένα από τα απομακρυσμένα χωριά του Δήμου Αγράφων.

Στην ενημερωτική εκδήλωση για τις δυνατότητες που παρέχει το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020, παρουσιάστηκαν οι σημαντικότερες  από πλευράς ενδιαφέροντος δράσεις του Π.Α.Α. 2014 – 2020.

Στην ενημερωτική εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε Ευρυτανίας κ. Αριστείδης Τασιός, η περιφερειακή σύμβουλος κα Καλαντζη Κατερίνα, ο Δήμαρχος Αγράφων κ. Θεόδωρος Μπαμπαλής, οι αντιδήμαρχοι κ. Παπαθανασης Γρηγορης και κ. Τελώνης Λεωνιδας, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και κοινοτήτων και δημότες και νέοι αγρότες που ήθελαν να ενημερωθούν για τα νέα προγράμματα.

Φωτο: DYTIKI EVRITANIA NEWS