• 13 Ιουνίου – περιήγηση με σκάφη στη Λίμνη
  • 15 Ιουνίου – διαδικτυακή εκδήλωση

Με στόχο τη συγκράτηση των ορεινών πληθυσμών και την βελτίωση της ποιότητας ζωής η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, όπως ανακοίνωσε, προωθεί ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ανάπτυξης ορεινών περιοχών και σταθερά εστιάζει σε ζητήματα που απασχολούν τους τομείς της υπαίθρου.

Η Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας στηριζόμενη στη μελέτη για την Λίμνη Κρεμαστών θέτει ως στρατηγικό στόχο την τουριστική και αγροτική ανάπτυξη της περιοχής μέσα από ήπιες και φιλικές προς το περιβάλλον παρεμβάσεις. Παράλληλα επιδιώκει την προώθηση των εναλλακτικών μορφών τουρισμού με την ανάδειξη των φυσικών και πολιτιστικών πόρων. Στο πλαίσιο αυτό διοργανώνει το Σάββατο 13 Ιουνίου 2020 περιήγηση με σκάφη στην Λίμνη Κρεμαστών με την συμμετοχή δημοσιογράφων και εκπροσώπων φορέων τόσο από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας όσο και από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Την Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020 και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: «Αξιοποίηση της Λίμνης Κρεμαστών – Η επόμενη μέρα». Για την συμμετοχή στην εκδήλωση εκπροσώπων φορέων και συλλόγων παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας στο 2237350764 ή στο email antiperiferiarxis@evr.pste.gov.gr έως την Τρίτη 09 Ιουνίου και ώρα 12:00. Οι πολίτες θα έχουν την δυνατότητα να θέτουνε ερωτήσεις σε πραγματικό χρόνο μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος που θα υποστηρίζεται από την εφαρμογή.