Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «ΙΜΤΜ» στο Τελ Αβίβ

9432

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετείχε και φέτος με δικό της Περίπτερο στη Διεθνή Έκθεση  Τουρισμού «ΙΜΤΜ» στις 6 και 7 Φεβρουαρίου στο Τελ Αβίβ, στο πλαίσιο των δράσεων για την προώθηση του Τουρισμού και την στήριξη των επιχειρήσεων.

Η επισκεψιμότητα του Περιπτέρου ήταν εντυπωσιακή, τόσο από Τουριστικούς Πράκτορες και Ταξιδιωτικά Γραφεία, όσο και από Ισραηλινούς επισκέπτες. Στη διάρκεια της Έκθεσης υπήρξαν επαφές με Τουριστικούς Πράκτορες, πολλοί από τους οποίους έχουν επισκεφθεί την Ευρυτανία, γνωρίζουν τις ιδιαίτερες ομορφιές της καθώς και τις επαρκείς υποδομές και  ενδιαφέρονται για την ανανέωση της συνεργασίας  με επιχειρήσεις και φορείς της περιοχής.

Την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας εκπροσώπησε η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Κατερίνα Καλαντζή και ο κ. Σπύρος Χρηστίδης, υπάλληλος της Περιφέρειας. Σημαντική ήταν η εκπροσώπηση και από τον επιχειρηματικό κόσμο. Ιδιαίτερα από την Ευρυτανία συμμετείχε η εκπρόσωπος της Ένωσης Ξενοδόχων και μέλος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Καρπενησίου κ. Σοφία Φλέγκα και οι επιχειρηματίες κ. Αναστασία Μουτάφη, κ. Γιάννης Τσατσάς, ο κ. Φώτης Δούσος και ο κ. Μαρίνος Γιαννόπουλος.