Σκηνές απείρου κάλλους σε δρόμο στη Λακωνία . Μια λεκάνη τουαλέτας έδωσε την πρόχειρη λύση για να καλυφθεί η λακκούβα, καθώς τα αρμόδια συνεργεία δεν έσπευσαν στο σημείο…

Η λακκούβα σε δρόμο στη Λακωνία παρέμενε, παρά τις διαμαρτυρίες κατοίκων της περιοχής και έτσι κάποιοι αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Για την ακρίβεια μια λεκάνη τουαλέτας, την οποία τοποθέτησαν στο επίμαχο σημείο του δρόμου για να καλύψουν όπως – όπως το πρόβλημα. Έστω και έτσι πάντως, έχουν μειώσει τον κίνδυνο, αφού οι διερχόμενοι οδηγοί βλέπουν την εικόνα και αναγκάζονται να κόψουν ταχύτητα.

Βραβείο ευρεσιτεχνίας θα μπορούσε να δοθεί στους εμπνευστές της πρωτόγνωρης λύσης, που αποφάσισαν να δώσουν άγνωστοι στα προβλήματα που καταγράφονται στο δρόμο Γούναρης – Αμύκλες, στη Λακωνία.

Πιο συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και από το φωτογραφικό υλικό του flynews, τις τελευταίες μέρες, μία λεκάνη κοσμεί την άσφαλτο που έχει υποστεί καθίζηση, με τους διερχόμενους να αντικρίζουν σκηνές απείρου κάλλους.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει βρεθεί ο ιθύνων νους που προχώρησε σε αυτή την πρωτάκουστη ενέργεια, αλλά σε κάθε περίπτωση, πέρα από το αστείο της υπόθεσης, από τύχη δεν σημειώθηκε κάποιο ατύχημα τις προηγούμενες μέρες.

(Πηγή: Newsit.gr)