Στον καθαρισμό ρεμάτων προέβη ο Αντιδήμαρχος Αγράφων κ. Πάνος Μπράζιας σε συνεργασία με τους εργάτες του Δήμου, δείχνοντας την ευαισθησία του στο θέμα και μάλιστα αμέσως μετά από το ρεπορτάζ του Ευρυτανικού Παλμού, που ανέδειξε το μέγεθος του προβλήματος.

Ο καθαρισμός ξεκίνησε από τα ρέματα που βρίσκονται κοντά και μέσα στην Κοινότητα Ραπτοπούλου. Είναι γεγονός ότι πολλές φορές τα ρέματα χρησιμοποιούνται από πολίτες, αλλά και από εργολάβους ως ένα είδος χωματερής, ως αποτέλεσμα να αποτελεί εστία μόλυνσης, αλλά να δημιουργεί μια αποκρουστική εικόνα για το Δήμο. Η Ευρυτανία θεωρείται ως ένας από τους καθαρότερους Νομούς και αυτό είναι σημαντικό να γίνει συνείδηση σε όλους τους πολίτες, ώστε να διατηρηθεί και στο μέλλον.

Ο κ. Μπράζιας δήλωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα εξής: «Ο Δήμος Αγράφων είναι μία από τις πιο καθαρές και όμορφες περιοχές της Ευρώπης!!! Είμαστε υποχρεωμένοι να τον διατηρήσουμε έτσι!! Σεβόμαστε το περιβάλλον!! Σεβόμαστε τη ζωή!! Καθαρισμός ρεμάτων και εστιών μόλυνσης με τους εργάτες του Δήμου!! Τους ευχαριστούμε πολύ για την δύσκολη δουλειά που κάνουν!!!»