Με δελτίο τύπου απαντά η επικεφαλής της παράταξης «Πατρίδα μας η Στερεά», κα Κατερίνα Μπατζελή, σε ανάρτηση αναδόχου Δακοκτονίας στη Φθιώτιδα και τη Βοιωτία, κάνοντας λόγο για εκφοβισμούς και εκβιασμούς. Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση αναφέρει:

««Εκφοβισμοί και εκβιασμοί γίνονται από εκείνους που ξέρουν και οι ίδιοι ότι έχουν ακολουθήσει την τεθλασμένη οδό, για να συνεργαστούν με την Περιφέρεια», τονίζει η κα Μπατζελή σχετικά με την ανάρτηση του αναδόχου Δακοκτονίας στην Φθιώτιδα και Βοιωτία όπου στην τελευταία και μόνο έγινε και βάση ειδικής εφαρμογής του νομού όπου στην ουσία επρόκειτο για ανάθεση.

Δεν θα απαντήσουμε διάμεσου του face book στην ανάρτηση του κου Γιάννη Κατσαρού της ΓΕΩΡΓΟΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΙΚΕ στην σελίδα του περιφερειακού μας συμβούλου Κώστα Σωτηρόπουλου. Και μάλιστα στην πρόκληση «εάν θέλουμε την δακοκτονία ή όχι για πολιτικούς λόγους», γελάμε γιατί εάν δεν το κάνουμε θα πρέπει να ανατρέξουν στην παρελθούσα πορεία των έργων δακοκτονίας και μπορεί ορισμένοι να κλάψουν.

 Είναι σημαντικό ,δεν υπήρχε φυσικά καμία αμφιβολία εκ μέρους μας, ότι το σύνολο των μελών της ΟΕ κατεδίκασε τις συμπεριφορές αυτές απέναντι σε συμβούλους του ΠΣ αλλά και σε αποφάσεις  των θεσμικών οργάνων. Οι απαξιωτικές και αγοραίες εκφράσεις όπως «κουταβάκια της Μπατσαλη» χαρακτηρίζουν τον ίδιο τον ανάδοχο ως πρόσωπο  αλλά και οι εκφράσεις του «θα τον βρω μπροστά μου,» ενέχουν και περιεχόμενο ποινικώς κολάσιμο εφόσον προσπαθεί και δημοσίως να μας εκφοβίσει και εκβιάσει, πράξη που αντιβαίνει τους όρους και προϋποθέσεις συνεργασιών και συμβάσεων με αναδόχους.

Η διαδικασία του διαγωνισμού της Δακοκτονίας στην ΠΣΤΕ έχει προχωρήσει και με την στήριξη των μελών της ΟΕ, η αγωνία των οποίων είναι μεγάλη για την επιτυχή ολοκλήρωση  της, έτσι ώστε να μην πληγεί ο τομέας της ελαιοκαλλιέργειας, των εισοδημάτων των παραγωγών αλλά και η ποιότητα του προϊόντος, ενός επώνυμου προϊόντος για την Περιφέρειά μας.

Αλλά την αγωνία μας αυτή δεν μπορεί να την εκμεταλλεύεται κανένας ….και να χειρίζεται καταστάσεις.».

Η ανάρτηση που παραθέτει η κα Μπατζελή είναι: