Η πρεμιέρα του νέου MEGA θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με πληροφορίες του Dikaiologitika News στις 17 Φεβρουαρίου και ημέρα Δευτέρα αν και αρχικά τα στελέχη της Συγγρού ήθελαν να γίνεται σήμερα.

Το MEGA θα ξεκινήσει να εκπέμπει στους δέκτες των τηλεοράσεων μας και σε πανελλαδική εμβέλεια στις 17 Φεβρουαρίου 2020.

Αν και το team του νέου σταθμού είναι φειδωλό στις δηλώσεις του και δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση για την πρώτη επίσημη, ήταν άτυπα γνωστό ότι ο σταθμός θα βγει στον αέρα τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου.

να έχει διευθετηθεί όταν θα έρθει η μεγάλη στιγμή.

Να σημειωθεί, βέβαια, ότι το πρόγραμμα είναι έτοιμο και ότι οι παρουσιαστές με τους συντελεστές των φορμάτ βρίσκονται συνεχώς σε «δοκιμαστικά».

Σχετικά με το πρόγραμμα του νέου MEGA, έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό και οι τελικές ζυμώσεις φαίνεται να έχουν οριστικοποιηθεί.

Τις καθημερινές στο πρωινό, από τις 07:00 ως τις 11:00 θα βρίσκονται ο Ντίνος Σιωμόπουλος, ο Νίκος Φιλιππίδης, η Τζίνα Μοσχολιού και η Μπάγια Αντωνοπούλου. Θα ακολουθεί ειδησεογραφική εκπομπή με τον Θανάση Φουσκίδη, τον Ανδρέα Παπαδόπουλο και τη Δάφνη Καραβοκύρη και το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων με τη Ράνια Τζίμα.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος επιστρέφει με το μαγκαζίνο του, στις 17:00 ή στις 17:30, μαζί με τον Παναγιώτη Τζένο και σχολιαστές την Ελένη Καλογεροπούλου και τον Θανάση Μαυρίδη. Στις 20:00 θα βγαίνει το δελτίο ειδήσεων με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου.

Από εκεί και πέρα, τα Σαββατοκύριακα, θα υπάρχει πρωινή εκπομπή που θα παρουσιάζουν ο Γιώργος Χουδαλάκης και ο Αρης Ραβανός. Θα υπάρχουν και αθλητικές εκπομπές,  με τους Ζέτα Θεοδωρακοπούλου και Αντώνη Κατσαρό, και την Κυριακή το βράδυ με τον Αντώνη Καρπετόπουλο.

πηγή: www.diakiologitika.gr