Ποια δρομολόγια σταματούν

Χρηστικές οδηγίες για τους επιβάτες

Στη διακοπή δρομολογίων προέβη από χτες ημέρα Τρίτη 17 Μαρτίου 2020 το ΚΤΕΛ Νομού Ευρυτανίας και θα ισχύσει μέχρι νεωτέρας, λόγω της πανδημίας που είναι σε εξέλιξη στη χώρα μας. Με την κίνηση του αυτή το ΚΤΕΛ Ευρυτανίας επιθυμεί να διασφαλίσει την υγεία των εργαζομένων του και των επιβατών του, αλλά και να αποφευχθούν οι άσκοπες μετακινήσεις των οδηγών του διατηρώντας μόνο ένα πρωινό δρομολόγιο για την Αθήνα και για τη Λαμία, ύστερα από τις οδηγίες της Κυβέρνησης για τη μείωση των μετακινήσεων των πολιτών.

Τα δρομολόγια που διακόπτονται

Συγκεκριμένα, διακόπτονται τα δρομολόγια Καρπενήσι – Αθήνα (16:30), Αθήνα – Καρπενήσι (17:15), Καρπενήσι – Λαμία (06:30), Λαμία – Καρπενήσι (13:30 και 20:00).

Όσον αφορά το δρομολόγιο Καρπενήσι – Ραπτόπουλο διακόπτεται το δρομολόγιο των 13:15 για τις ημέρες Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. Ενώ το δρομολόγιο  Ραπτόπουλο – Καρπενήσι των 05:30 διακόπτεται για τις ημέρες Σάββατο και Κυριακή.

Επίσης, διακόπτεται το δρομολόγιο Καρπενήσι – Αγρίνιο των 07:00 της Παρασκευής και το δρομολόγιο Αγρίνιο – Καρπενήσι των 12:30 της Παρασκευής.

Για περισσότερες πληροφορίες καλείται στα εκδοτήρια στο τηλ΄2237080013

Χρηστικές οδηγίες για τους επιβάτες

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, στο πλαίσιο πρόληψης του COVID-19 το ΚΤΕΛ Ευρυτανίας προτρέπει τους επιβάτες του να ακολουθούν ορισμένες χρήσιμες οδηγίες:

1. Όταν ταξιδεύετε φροντίστε να τηρείτε αυστηρά τους κανόνες υγιεινής.

2. Όταν βήχετε ή φτερνίζεστε καλύπτουμε το στόμα και τη μύτη μας με τον αγκώνα ή ένα χαρτομάντιλο.

3. Μην ταξιδεύετε αν έχετε πυρετό ή βήχα, συμβουλευτείτε το γιατρό σας, σεβαστείτε το διπλανό συνεπιβάτη σας και τους εργαζομένους της εταιρείας.

4. Μην κάθεστε στα καθίσματα πίσω από τον οδηγό. Προστατεύστε το προσωπικό του ΚΤΕΛ, ώστε η όποια εξέλιξη να μην επηρεάσει το συγκοινωνιακό έργο.

5. Δείξτε περισσότερη ανοχή και υπομονή.

Να γνωρίζετε ότι καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να σας μεταφέρουμε με ασφάλεια σε όλα τα επίπεδα. Φροντίστε και εσείς με υπεύθυνο τρόπο να ακολουθείτε τις οδηγίες των ειδικών για την καλύτερη προστασία των γύρω σας. Με συνεργασία και ψυχραιμία όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε και αυτή τη πρωτόγνωρη κατάσταση.