Μαφιόζικη κλοπή αυτοκινήτου στο Καρπενήσι

0
1777

Μια ληστεία που θυμίζει εικόνες κινηματογραφικού σκηνικού σημειώθηκε στην πόλη του Καρπενησίου. Άγνωστοι κατά τις νυχτερινές ώρες, έκλεψαν καινούριο αυτοκίνητο μάρκας audi Α3, που ήταν παρκαρισμένο στην περιοχή του 2ουδημοτικού σχολείου Καρπενησίου, έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη. Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε από υπάλληλο του πρατηρίου υγρών καυσίμων, στην περιοχή του εργοστασίου της Πρώην Πειραικής Πατραϊκής. Μάλιστα ήταν εντός του αχρησιμοποίητου, εδώ και δεκαετίες κτιρίου.

Οι δράστες είχαν αφαιρέσει τα πάντα από το όχημα. Από ελαστικά, ζάντες, μηχανή, ηχοσύστημα και άλλο ότι υπήρχε στο εσωτερικό και άφησαν μόνο τον σκελετό του. Άμεσα ο υπάλληλος του πρατηρίου που αντίκρυσε πρώτος την εικόνα του οχήματος, ενημέρωσε τις αρχές.

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες στην ευρύτερη περιοχή του Καρπενησίου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, έχει στα χέρια της και οπτικό υλικό από τις κάμερες των καταστημάτων της περιοχής, από όπου εκλάπη το αυτοκίνητο.

Σοκαρισμένος ο νεαρός ιδιοκτήτης ενημερώθηκε από τις αρχές για την τύχη του αυτοκινήτου του, το οποίο είχε αποκτήσει με σκληρή εργασία και οικονίες ετών.