Με ιδιαίτερη επιτυχία διεξήχθη στο κλειστό Καρπενησίου και στο κλειστό του Montana, στο οποίο διέμειναν οι αποστολές τουρνουά μπάσκετ ακαδημιών από την Ολύμπια Λάρισας, τη Δεμέναγας Basketball Training σε συνεργασία με τον Γ.Σ. Άτλας, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Δήμου Καρπενησίου.
Ξεχώρισε η παρουσία της Εθνικής Ελλάδας Κ16 και της Εθνικής Βουλγαρίας Κ16, ενώ έλαβαν μέρος επίσης οι: ΑΣΕ Δούκας, Γ.Σ. Περιστερίου, Γ.Σ. Ολύμπια Λάρισας, Γ.Σ. Άτλας Καρπενησίου, Γ.Σ. Βριλησσίων, Γ.Σ. Γλυκών Νερών, Ερμής Αργυρούπολης και Άρης Θεσσαλονίκης. Το τουρνουά περιελάμβανε δυο ηλικιακές κατηγορίες, παίδων(2004-2005) και προμίνι(2008).
Με συμμετοχή 250 παιδιών διεξήχθη στο Καρπενήσι το διεθνές τουρνουά καλαθοσφαίρισης, που διοργανώνουν η Ολύμπια Λάρισας και η Δεμένεγας Basketball Training σε συνεργασία με τον Γ.Σ. Άτλας, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Δήμο Καρπενησίου από τις 2 έως τις 4 Ιανουαρίου.
Οι αγώνες έγινανστο κλειστό του Montana, στο οποίο διαμένουν οι αποστολές και στο κλειστό Καρπενησίου. Ξεχώρισε η παρουσία της Εθνικής Ελλάδας Κ16 και της Εθνικής Βουλγαρίας Κ16, ενώ συμμετείχαν επίσης οι: ΑΣΕ Δούκας, Γ.Σ. Περιστερίου, Γ.Σ. Ολύμπια Λάρισας, Γ.Σ. Άτλας Καρπενησίου, Γ.Σ. Βριλησσίων, Γ.Σ. Γλυκών Νερών, Ερμής Αργυρούπολης και Άρης Θεσσαλονίκης. Το τουρνουά έχει δυο ηλικιακές κατηγορίες, παίδων(2004-2005) και προμίνι(2008).
Την πρώτη ημέρα των αγώνων έγιναν τα εξής ματς: Περιστέρι-Ολύμπια Λάρισας, Ερμής Αργυρούπολης-ΑΣΕ Δούκα 1, Γ.Σ. Άτλας, ΑΣΕ Δούκα(U12), Ολύμπια Λάρισας-Βριλήσσια, ΑΣΕ Δούκα-Εθνικής Ελλάδος, Άρης Θεσσαλονίκη-Εθνική Βουλγαρίας, Περιστερι 04-Γλυκά Νερά και Περιστέρι 05-Γ.Σ. Άτλας.