Με Αγραφιώτικη συμμετοχή ο συνδυασμός του Γκλέτσου

3149

Ανακοίνωσε το μεγαλύτερο μέρος του ψηφοδελτίου
Συμβολικά, από το Γοργοπόταμο ανακοίνωσε ο Απόστολος Γκλέτσος πριν λίγες ημέρες το μεγαλύτερο μέρος του συνδυασμού του, της Ενωτικής Περιφερειακής Κίνησης (Η Στερεά Στο Επίκεντρο), 37 ονόματα για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.
Ο σημερινός Δήμαρχος Στυλίδας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, ξεκίνησε την εκδήλωση, το μεσημέρι της Παρασκευής στο χώρο του μνημείου της Ενωμένης Εθνικής Αντίστασης στο Γορογπόταμο, με ένα τσάμικο σήμα κατατεθέν της Ρούμελης για την οποία υπόσχεται ότι θα δώσει τα πάντα για να αποκτήσει τη θέση που της αρμόζει. Η επιλογή δεν ήταν τυχαία σημειώνοντας το συμβολισμό και τη σημασία της ενότητας προκειμένου «να γίνουν πολλά για την Περιφέρεια και τον τόπο».
Εκεί λοιπόν ο υποψήφιος για την Περιφέρεια της Στερεάς, ανακοίνωσε 37 από τα 66 ονόματα του ψηφοδελτίου του, παρουσιάζοντας βασικά στοιχεία του προγράμματος που θέλει να υλοποιήσει για τη Στερεά Ελλάδα. Τον κ. Γκλέτσο προλόγισε ο καλός του φίλος και νομικός του σύμβουλος, Γιώργος Δούμας. Ο γνωστός ποινικολόγος περιέγραψε στη σύντομη ομιλία του τα χαρακτηριστικά που διακρίνουν τον υποψήφιο Περιφερειάρχη, υπογραμμίζοντας τη σεμνότητά του, στοιχείο που έρχεται σε αντίθεση με την αλαζονεία συνήθως αυτών που έχουν την εξουσία.
Για την Ευρυτανία ως υποψήφιο ανακοίνωσε τον πρώην προϊστάμενο του ΕΚΑΒ Καρπενησίου και ιδιοκτήτη της επιχείρησης “Ο Ταυρωπός των Αγράφων” στη Γέφυρα του Μέγδοβα, κ. Σωτήρη Ντόκα, με καταγωγή από το Δήμο Αγράφων και συγκεκριμένα από το Ραπτόπουλο της ΔΕ Ασπροποτάμου.