Η  Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Καρπενησίου, θα ταξιδεύει στις Σπέτσες για μια ξεχωριστή συναυλία στις 29 Ιουνίου, στο προαύλιο του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Σπετσών και μια συγκινητική σύμπραξη με την μουσικοσυνθέτρια Μόνικα Χριστοδούλου.

Η σχέση της Μόνικας με τη Φιλαρμονική ξεκινά στα εφηβικά της χρόνια, με εκείνη να βρίσκει την πρώτη της μουσική στέγη παίρνοντας εφόδια και έμπνευση για την μετέπειτα σπουδαία καλλιτεχνική της πορεία ενώ διατηρεί στενούς δεσμούς έως και σήμερα, τιμώντας πάντα την μουσική της αφετηρία.

Στα γραφικά στενά των πανέμορφων Σπετσών, στο φιλόξενο προαύλιο της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου, η Μόνικα μαζί με την διευθύντρια της Φιλαρμονικής και αρχιμουσικό Εύη Βάρσου και την πολυμελή ορχήστρα, θα υποθεχτούν το κοινό σε μια συναυλία – επανένωση. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και η ώρα έναρξης είναι 20.00. Η εκδήλωση διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Σπετσών και του Δήμου Καρπενησίου και με την υποστήριξη του Ι.Μ.Ν Αγίου Νικολάου Σπετσών και της Αναργυρείου & Κοργιαλενείου Σχολής Σπετσών.