Μπακογιάννη & Ηλιόπουλο καλεί ο Γερουλάνος σε κοινό μέτωπο απέναντι στα ναρκωτικά

0
1230

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Παύλος Γερουλάνος, απευθύνει κάλεσμα για κοινό μέτωπο απέναντι στο περίπλοκο και πολυεπίπεδο πρόβλημα των ναρκωτικών, μέσα από μια επιστολή με αποδέκτες τους συνυποψηφίους του, Νάσο Ηλιόπουλο και Κώστα Μπακογιάννη.

Αφορμή για την επιστολή αυτή στάθηκε αφενός η διαπίστωση ότι υπάρχει σύμπτωση προθέσεων μεταξύ των τριών συνυποψηφίων ως προς την αντιμετώπιση του ζητήματος των ναρκωτικών στις γειτονιές της Αθήνας με το μέτρο των χώρων ελεγχόμενης/ εποπτευόμενης χρήσης και αφετέρου η παραδοχή ότι πρόκειται για το πρόβλημα που αποτελεί τη μεγαλύτερη ανοιχτή πληγή της πόλης.

Χαρακτηριστικά αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Γερουλάνος: «…Είναι λοιπόν θετικό, από τις δημόσιες τοποθετήσεις μας, ότι κάποιες προτάσεις σαν αυτή έχουν τη στήριξη και των τριών μας. Όχι μόνο γιατί μαζί μπορούμε πολύ πειστικότερα να δείξουμε στους συμπολίτες μας τα πλεονεκτήματα της λύσης αυτής, αλλά και γιατί η πίεση που από κοινού μπορούμε να ασκήσουμε στο κεντρικό πολιτικό σύστημα θα είναι κατά πολύ αποτελεσματικότερη. Σας καλώ λοιπόν να οργανώσουμε μαζί μια ημερίδα συνεργασίας, σε χρόνο που θα συμφωνήσουμε από κοινού, ώστε να σχεδιάσουμε το πρώτο κοινό Δημοτικό Σχέδιο Δράσης (ΔΣΔ) για τα ναρκωτικά. Προτείνω τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου στις 5 μ.μ., αλλά είμαι ανοιχτός σε κάθε αντιπρότασή σας. Ώστε ν’ αποδείξουμε στους συμπολίτες μας ότι όταν η ανάγκη είναι επιτακτική, μπορούμε να κάνουμε τις υπερβάσεις που χρειάζεται η Αθήνα».