Ένα από τα ομορφότερα γκολ της χρονιάς σημειώθηκε από έναν Ευρυτάνα!

Συγκεκριμένα, στο νικηφόρο 3-0 του Λεβαδειακού επί του ΑΟΧ/Κισσαμικός για την 6η αγωνιστική των Play Off της Super League 2 ο Πάνος Λιάγκας πέτυχε στο 92ο λεπτό ένα καταπληκτικό τέρμα με τακουνάκι-λόμπα, έχοντας πλάτη στο τέρμα ύστερα από την εκτέλεση κόρνερ του Μαρίνου. Αυτό ήταν το 2ο φετινό γκολ του Ευρυτάνα άσου και τρίτο στην καριέρα με τους “πράσινους” και θα το θυμάται για όλη του τη ζωή. Με κολακευτικά λόγια και όχι άδικα αναφέρονται όλα τα διαδικτυακά sites για το πανέμορφο αυτό γκολ. 

 Οι Βοιωτοί μάλιστα στο ντεμπούτο του νέου τους προπονητή Σωκράτη Οφρυδόπουλου εκμεταλλεύτηκαν την εντός έδρας ήττα της Ξάνθης με 0-1 από τον Εργοτέλη και βρίσκονται στην κορυφή με 50 βαθμούς, όσους και ο Ιωνικός. Ακολουθεί με 48 η Ξάνθη και ο Εργοτέλης.

Η τελευταία αγωνιστική (19/5) περιλαμβάνει τις συναντήσεις: Ξάνθη-Λεβαδειακός, Ιωνικός-Εργοτέλης και Χανιά-Διαγόρας, με την άνοδο να “κρέμεται” από μια κλωστή! 

Δείτε το γκολ εδώ: https://www.sport24.gr/football/gkolara-o-mytidis-me-takoynaki-lompa-sto-levadeiakos-chania.9232998.html